Νέα ντοκουμέντα Πληθαίνουν τα ερωτήματα για την καταδίωξη του 16χρονου και τους χειρισμούς της ΕΛ.ΑΣ. Ολοένα και περισσότερα είναι τα ερωτήματα για τον τρόπο και τις συνθήκες που έγινε η καταδίωξη του 16χρονου από τους αστυνομικούς, η οποία κατέληξε με τον πυροβολισμό του ανήλικου στο κεφάλι.
Video
Μέσα στον καταυλισμό Μέγαρα: Νεκρός Ρομά από πυροβολισμό Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στον καταυλισμό Ρομά στα Μέγαρα με έναν νεκρό.
Ανταλλαγή αιχμαλώτων Γιατί η επιστροφή του «Εμπόρου του Θανάτου» στη Ρωσία είναι τόσο σημαντική για τον Πούτιν Ο Βίκτορ Μπουτ επιστρέφει στη Ρωσία στο πλαίσιο ανταλλαγής αιχμαλώτων με τις ΗΠΑ. Το αντίστροφο δρομολόγιο έκανε η Μπρίτνεϊ Γκράινερ.
   
«Αν αφεθεί ελεύθερος» Με βεντέτα απειλεί τον αστυνομικό ο πατέρας του 16χρονου Ρομά: «Θα το πληρώσει με το ίδιο νόμισμα» Ο πατέρας του 16χρονου απείλησε πως αν ο αστυνομικός αφεθεί ελεύθερος θα απαντήσει με το «ίδιο νόμισμα».
Απίστευτες εικόνες στη Βουλή Υποκλοπές: Η παραίτηση, η πρόταση δυσπιστίας και τα αναπάντητα ερωτήματα Το ερώτημα δε για τον κ. Φλώρο και τον κ. Χατζηδάκη οδήγησε κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του κ. Τσίπρα και σε ένα σκηνικό που δεν συνηθίζεται στη Βουλή. 
Market
Εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες Η Εθνική Πινακοθήκη σε εορταστικό κλίμα Οι πολιτιστικές δράσεις θα μοιραστούν εκτός από την Αθήνα στη Σπάρτη και στο Ναύπλιο από τις 5 Δεκεμβρίου έως τις 6 Γενάρη του νέου έτους.
Η ιστορία της ομάδας σύμβολο 29 Νοεμβρίου 1899: Η ημέρα ίδρυσης της μεγάλης Μπαρτσελόνα Η Μπαρτσελόνα δεν είναι απλώς μια ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά μια ιδέα, ένα σύμβολο
Blue Diary από Μ. Σφέτσα