ΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική Εξάρθρωσαν δίκτυο τρομοκρατών που σχεδίαζε χτυπήματα στην Ελλάδα Μετά από συντονισμένες ενέργειες της Ελληνικής Αστυνομίας και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.) εξαρθρώθηκε δίκτυο τρομοκρατών, που με καθοδήγηση από το εξωτερικό, μεθόδευε πλήγματα κατά προσεκτικά επιλεγμένων στόχων στην ελληνική επικράτεια.
Video
Τι κατέθεσε γιατρός για τη Τζωρτζίνα «Μας προβλημάτισε πως το παιδί δεν είχε τίποτα και υπέστη ανακοπή» Δεκτό το αίτημα του Αλέξη Κούγια να καταθέσει η παιδιοκαρδιολόγος κυρία Καρατζά.
   
Πότε θα κλείσει η Βουλή Το χρονοδιάγραμμα και οι ημερομηνίες – κλειδιά των εκλογών Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση θέλει να συνεχίσει το κοινοβουλευτικό έργο της μέχρι τις αρχές της Μ. Εβδομάδας, κλείνοντας και τις τελευταίες εκκρεμότητες της γαλάζιας διακυβέρνησης.
Market
Και τα stories του Maestro: Αρχίζουν τα γυρίσματα της 2ης σεζόν – Το μήνυμα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη Οι συντελεστές πραγματοποίησαν την πρώτη επίσημη συνάντησή τους
Υπόθεση Μαρσελίνο» Η απαγωγή και η άγρια δολοφονία του 17χρονου «Μαραντόνα» της Αγίας Βαρβάρας Ο Μαρσελίνο γιος εύπορης οικογένειας έπεσε θύμα απαγωγής και τελικά δολοφονήθηκε από τους ανθρώπους που θεωρούσε φίλους του, σε μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει την Ελλάδα
Blue Diary από Μ. Σφέτσα