Τελειωμό δεν έχουν οι φρικιαστικές αποκαλύψεις που αφορούν ανθρώπους του θεάτρου, με τις πληροφορίες να εμπλέκουν κάποιους από αυτούς σε κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, αποκάλυψε χθες πως ηθοποιός που καταγγέλλεται αυτή την περίοδο είχε εμπλακεί και σε κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Όπως είπε σήμερα με νέα παρέμβασή του, αρχικώς η εν λόγω καταγγελία δόθηκε τηλεφωνικώς στο επιχειρησιακό κέντρο της αστυνομίας και αφορούσε παρουσία ανηλίκων σε οροφοδιαμέρισμα κοντά στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είπε, υπήρχαν αναφορές για φωνές παιδιών, ενώ περιγραφόταν πως οι ανήλικοι προέρχονταν κυρίως από βαλκανικές χώρες.

Έρευνα… τριών ημερών

Έπειτα διεξήχθη έρευνα που δεν διήρκησε πάνω από τρεις ημέρες από 3 αστυνομικούς μιας κρίσιμης υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ. που έθεσαν υπό παρακολούθηση την εν λόγω πολυκατοικία.

Όμως όπως ανέφεραν δεν είδαν καμία ύποπτη κίνηση με αποτέλεσμα να εγκαταλειφθεί η έρευνα.

Όπως αναφέρει ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» η εν λόγω έρευνα από πλευράς αστυνομίας φαίνεται να ήταν αρκετά σύντομη και να μην της δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα.

Τότε, είχε διατυπωθεί η υπόνοια ότι ο εν λόγω καλλιτέχνης που βρίσκεται και τώρα στην επικαιρότητα, τότε ήταν εκτός Αθηνών για περιοδεία και έτσι δεν μπόρεσαν να εντοπιστούν τα ίχνη του.

Τέλος, όπως σημειώνει ο κ. Λαμπρόπουλος είναι δύσκολο να αναβιώσει η έρευνα και η σημαντική ευκαιρία που υπήρχε τότε, χάθηκε.