Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε με επιθετική ανακοίνωση στην επίσημη τοποθέτηση του Ολυμπιακού, που ζητούσε την τιμωρία όσων συμμετείχαν στην προσπάθεια δωροδοκίας του Μάριου Σιαμπάνη. Οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν για ακόμη μία φορά να κάνουν το άσπρο μαύρο και να αλλάξουν την πραγματικότητα, αλλάζοντας παράλληλα και την ατζέντα. Κάτι, ωστόσο, που δεν έμεινε αναπάντητο από τους Ερυθρόλευκους.

Συγκεκριμένα, με επίσημη θέση τους, οι Πειραιώτες απάντησαν στον ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας ότι οι Θεσσαλονικείς προσπαθούν να ταΐσουν σανό τους οπαδούς τους. Επιπλέον, κάνει αναφορά σε συγκεκριμένο πρόσωπο, που έχει άμεση σχέση με τον Μάκη Γκαγκάτση και άνθρωπο του συγγενικού του περιβάλλοντος, το οποίο αναφέρεται ως πρωταγωνιστής της προσπάθειας δωροδοκίας και εκφοβισμού.

Αναλυτικά η θέση του Ολυμπιακού για την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Ποσό σανό θέλετε να δώσετε στον κόσμο σας;;;;

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έβαλε τον τέως γενικό αρχηγό του ΠΑΟΚ, Ν.Π., κολλητό φίλο του Μάκη Γκαγκάτση και του κουμπάρου του Γιάννη Διαμαντίδη να προσφέρει ένα υπέρογκο ποσό σε ποδοσφαιριστή/ες για να τον/τους δωροδοκήσει και να τον/τους εκφοβίσει για να κερδίσει τον αγώνα ο ΠΑΟΚ;;;;!

Μόνο εσείς πιστεύετε όσα λέτε, ούτε καν ο κόσμος σας. Και πάλι σας έπιασαν με την γίδα στην πλάτη».