Το κατώφλι του δικαστικού Μεγάρου των Χανίων αναμένεται να περάσει σήμερα, Παρασκευή, το πρωί ο 27χρονος, κατ’ ομολογία δολοφόνος της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton προκειμένου ν’ απολογηθεί.

Ο 27χρονος οδηγήθηκε την περασμένη Τετάρτη στον εισαγγελέα αλλά – εξαιτίας του ότι παραιτήθηκε ο δικηγόρος του – έλαβε 48ωρη προθεσμία για ν’ απολογηθεί. Το δικαστήριο του όρισε νέο δικηγόρο προκειμένου να συνεχιστεί η διαδικασία.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών από νέες καταγγελίες που έχουν φτάσει στα… χέρια τους από γυναίκες που φαίνεται να έχουν πέσει θύματα επιθέσεων από τον 27χρονο.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει το star, στο μικροσκόπιο των Αρχών Ασφαλείας έχουν μπει τουλάχιστον τρεις καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη, οι οποίες ανέφεραν ότι τις είχε προσεγγίσει ένα παρόμοιo αυτοκίνητο με αυτό που οδηγούσε ο 27χρονος. Η αστυνομία εκτιμά πως αν έχουν σηµειωθεί κι άλλες επιθέσεις, θα έχουν γίνει µε παρόµοιο -αν όχι ίδιο- τρόπο δράσης.

Έτσι, το λευκό αυτοκίνητό του γίνεται «πυξίδα» σε έναν νέο κύκλο ερευνών, που «ξεσκονίζει» το παρελθόν του.

Οι αστυνομικοί είχαν βεβαιωθεί ότι ο 27χρονος σκότωσε την Αμερικανίδα βιολόγο πριν καν εκείνος ομολογήσει.

«Μίλησε» το λευκό αυτοκίνητο, το οποίο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας να κινείται στην περιοχή του πρώην γερμανικού καταφυγίου, όπου βρέθηκε το πτώμα της Suzanne Eaton.

Σύμφωνα με τον Alpha, το ΙΧ εξωτερικά και εσωτερικά ήταν πολύ βρώμικο, ενώ το πορτ μπαγκάζ, στο οποίο μετέφερε τη σορό της άτυχης βιολόγου, ήταν πεντακάθαρο, πρόσφατα πλυμένο και μύριζε… χλωρίνη.