Στους λόγους που τον οδήγησαν να αποχωρήσει από την παρουσίαση της Eurovision αναφέρθηκε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, στη θέση του οποίου βρέθηκε η Τζένη Μελιτά στο πλευρό της Μαρίας Κοζάκου, μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και εξήγησε τους λόγους πίσω από την απόφασή του.

«Δεν ζήλεψα καθόλου. Χαίρομαι που έχει πάει εκεί η Τζένη. Η χαρά της μου θύμισε τη χαρά που είχα κι εγώ. Νομίζω ότι ένας λόγος που σταμάτησα να το κάνω είναι γιατί μου έφυγε η χαρά πια, δεν είχα χαρά.

Ειδικά, πέρυσι ήταν τόσο μεγάλη η ταλαιπωρία. Είχα χαρά που ήμουν με τη Μαρία μέσα στο μπουθ, αλλά το υπόλοιπο ήταν… », σημείωσε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Ήταν πολύ οδυνηρό, πολύ δύσκολο»

«Ήταν πολύ οδυνηρό, πολύ δύσκολο. Χαίρομαι, γιατί ξαναγύρισα σε αυτό που έκανα κάποτε, που καθόμουν κι έβλεπα χαλαρά είτε στο δωμάτιό μου, είτε με φίλους.

Την Τρίτη ήμουν στην Καλαμάτα και το είδα μόνος μου, σήμερα θα το δούμε παρέα, αυτό μου είχε λείψει», συμπλήρωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Δεν το σκέφτομαι για του χρόνου. Χαίρομαι που η δική μου αποχώρηση άνοιξε την πόρτα σε κάποιον να πάει εκεί και να ευχαριστηθεί κάτι τόσο σημαντικό και ωραίο», υπογράμμισε.