Με την ψυχή στο… στόμα! Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να επιστρέψει από την… κόλαση και χάρη στα δύο γκολ του Καρίμ Μπενζεμά, έφτασε σε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη με 2-1 απέναντι στην Έλτσε για την 27η αγωνιστική της La Liga.

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 61ο λεπτό, η «Βασίλισσα» δεν τα παράτησε και με δύο γκολ του Γάλλου… κίλερ, έφερε «τούμπα» το ματς και έφτασε σε ένα σημαντικό «τρίποντο» με το οποίο μείωσε στους πέντε βαθμούς τη διαφορά της από την πρώτη Ατλέτικο Μαδρίτης που παίζει το βράδυ (22:00) με την Χετάφε εκτός έδρας.

Ο 33χρονος επιθετικός σκόραρε με έναν απίθανο τρόπο το νικητήριο γκολ στο 92ο λεπτό της αναμέτρησης και έφτασε τα 15 τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα, μειώνοντας στα τέσσερα τη διαφορά από τον πρώτο Μέσι…

Καλύτερα ξεκίνησε την αναμέτρηση η ομάδα του Ζιντάν, χάνοντας μερικές καλές ευκαιρίες με τον Μεντί και τον Μπενζεμά στα πρώτα λεπτά του αγώνα… Η καλύτερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου ωστόσο ήταν για την Έλτσε με τον Κουρτουά να σταματάει εντυπωσιακά τον Μπογέ.

Στο δεύτερο μέρος, η Έλτσε ήταν αυτή που κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Κάλβο κέρδισε τους πάντες στον αέρα και με μία πολύ δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κουρτουά και έγραψε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους!

Όσο περνούσε η ώρα, η Ρεάλ έδειχνε όλο και πιο εγκλωβισμένη, ωστόσο ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν εκεί για τη «Βασίλισσα» και… καθάρισε μόνος του. Πρώτα στο 73ο λεπτό, ο Γάλλος εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Μόντριτς και ισοφάρισε.

Ο Μπενζεμά μίλησε ξανά στο τέλος, καθώς με ένα τρομερό γκολ έγραψε το 2-1 στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και κράτησε ζωντανή τη Ρεάλ στη μάχη του πρωταθλήματος.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Μεντί, Βάσκεθ, Νάτσο, Ράμος (62’ Ροδρίγο), Βαράν, Κασεμίρο, Βαλβέρδε (62’ Κρόος), Βινίσιους (75’ Αζάρ), Ίσκο (62’ Μόντριτς), Μπενζεμά.

ΕΛΤΣΕ: Μπαντία, Μπαραγάν (35′ Σιφουέντες), Βερδού, Κάλβο, Μόχικα, Μαρκόνε, Γκούτι (86’ Χοσέμα), Τετέ Μορέντε (74’ Εμφουλού), Φιδέλ (86’ Ντιέγκο Γκονζάλες), Μπογέ (74’ Χοσάν), Καρίγιο