Δεν έχασε ευκαιρία ο πρόεδρος της ακροδεξιάς «Ελληνικής Λύσης» και με αφορμή την φωτιά στη Μόρια προχώρησε σε ένα ακόμα ρατσιστικό και εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα.

«Υποχρέωση…»

«Να μεταφερθούν όλοι στη Μακρόνησο και στην Γυάρο. Όλοι μα όλοι οι λαθρομετανάστες και από εκεί να απελαθούν τάχιστα. Και μάλιστα θεωρώ ότι στην Αριστερά είναι φιλάνθρωποι και ως ιδεολόγοι δεν θα πουν «όχι» να μεταφερθούν οι άνθρωποι ας πούμε σε αυτές τις περιοχές» ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Μάλιστα υπερέβη εαυτόν ο Κυριάκος Βελόπουλος βαφτίζοντας το ρατσιστικό και εμφυλιοπολεμικό δηλητήριο που διοχετεύει στην κοινωνία μέσω των «πολιτικών θέσεών» του, ως «υποχρέωση της Ελλάδας»!

«Θεωρώ υποχρέωση της Ελλάδας να μεταφερθούν όλοι αυτοί στα ακατοίκητα νησιά. Είναι μια παροδική κατάσταση η Μακρόνησος και η Γυάρος. Δεν έχουμε δυστυχώς δομές και υποδομές. Και από εκεί και πέρα επειδή έχουμε κάνει μια ολόκληρη μελέτη εμείς, προτείνουμε -αυτή είναι η μελέτη που την δίνουμε και δωρεάν- να την δώσουμε στην κυβέρνηση για να κάνει δομές σε ακατοίκητα νησιά» σημείωσε.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος στοχοποιώντας για ακόμα μια φορά τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, τους κατηγόρησε ότι «απέτρεψαν να σβηστεί η φωτιά. Απέτρεψαν τους πυροσβέστες από το να σβήσουν τη φωτιά».

Οι ακροδεξιές αυτές θέσεις του Κυριάκου Βελόπουλου άλλωστε ταιριάζουν γάντι με το σύνολο του ακροδεξιού του προγράμματος καθώς μόλις προχτές από το βήμα της Βουλής τάχθηκε κατά του εμβολίου για τον κοροναϊό, κατά της χρήσης της μάσκας με πρόσχημα τα παιδιά των μικρών ηλικιών, φλερτάροντας ουσιαστικά με όλο το συρφετό των «απόψεων» που περιλαμβάνει μέχρι και τους αρνητές της ύπαρξης του κοροναϊού.