H Kia αναμένεται να αποκαλύψει μια σειρά σημαντικών μοντέλων. Συγκεκριμένα, στις 5 Μαρτίου 2019 στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, θα γίνει η παγκόσμια πρεμιέρα των αναβαθμισμένων υβριδικών και plug-in υβριδικών μοντέλων του Niro.

Το Niro, που συνδυάζει την πρακτικότητα ενός crossover  με τις εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές ρύπων, αναβαθμίστηκε για το 2019 με μια νέα εξωτερική σχεδίαση, ενώ τα Niro Hybrid και Plug-in Hybrid διαθέτουν και το νέο σύστημα συνδεσιμότητας και τηλεματικής UVO CONNECT.

Ειδικότερα, το αναβαθμισμένο Kia Niro διαθέτει μια σειρά από αισθητικές αλλαγές για το 2019, όπως καινούργιους προφυλακτήρες, προαιρετικούς προβολείς LED ενώ επανασχεδιασμένο είναι και το πίσω τμήμα.

Αναβαθμισμένο είναι και το εσωτερικό του Niro , όπως η νέα οθόνη TFT-LCD 10,25 ιντσών στο ταμπλό, καθώς και μια 7,0 ιντσών TFT για τον πίνακα οργάνων. Ο οδηγός πλέον μπορεί να επιλέξει σχέσεις και από τα paddles στο τιμόνι.

 Όλες οι εκδόσεις του Niro θα είναι μεταξύ των πρώτων μοντέλων της Kia στην Ευρώπη που θα διαθέτουν  το προηγμένο σύστημα συνδεσιμότητας UVO CONNECT ενώ η εφαρμογή UVO App, θα είναι συμβατή με smartphones με λειτουργικό σύστημα Android ή Apple.

Το Niro κινείται από τον οικονομικό κινητήρα 1.6 GDi που συνδυάζεται με μπαταρία πολυμερών ιόντων λιθίου χωρητικότητας 1,56 kWh στο Niro Hybrid και 8,9 kWh στο Plug-in Hybrid.

Το Niro μπορεί να κινηθεί ηλεκτρικά στον κύκλο πόλης για έως και 65 χιλιόμετρα και στο συνδυασμένο κατά WLTP κύκλο για 49 χιλιόμετρα.