Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης του 25χρονου Βαγγέλη Πατέστα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε νεκρός. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ευάγγελος Πατέστας εξαφανίστηκε στις 20/9, από την περιοχή της Κυψέλης. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 26/09 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι, οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

O 25χρονος είχε εξαφανιστεί πριν μία εβδομάδα από την περιοχή της Κυψέλης στην Αττική.

Την Τετάρτη (27/09) έγινε γνωστή η τραγική κατάληξή του, με το Χαμόγελο του Παιδιού να εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»:

«Η περιπέτεια του Ευάγγελου Πατέστα, 25 ετών, έληξε με τραγικό τρόπο, γεμίζοντας θλίψη τους δικούς του ανθρώπους που τον αναζητούσαν.

Σήμερα, 27/09/2023, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την τραγική κατάληξη του Ευάγγελου Πατέστα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ευάγγελος Πατέστας εξαφανίστηκε στις 20/9/2023, από την περιοχή της Κυψέλης, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 26/09/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι, οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Ευάγγελου Πατέστα που έχασε άδικα έναν δικό τους άνθρωπο. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν.