Ο Γιώργος Πρίντεζης φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού και μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε πως έδωσε ό,τι είχε. Ο αρχηγός των Πειραιωτών επισήμανε πως θα μπορούσε ίσως να παίξει λίγο ακόμη, αλλά αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για το «αντίο».

Όσα είπε ο Πρίντεζης:

«Είναι όμορφα, πολύ όμορφα, όταν τελειώνει ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής σου έτσι, σε μια ομάδα που έχω πολλές αναμνήσεις, τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Δεν ήταν δύσκολη απόφαση, αν υπάρχει κάτι που με χαρακτηρίζει είναι ότι έχω αυτογνωσία. Ίσως μπορούσα να παίξω λίγο ακόμα αλλά τα έχω δώσει όλα πραγματικά, ό,τι είχα και δεν είχα, τα έδωσα και τελείωσα!

Υπάρχουν τρεις άνθρωποι που με στηρίξουν σε όλη τη ζωή μου. Αν αρχίσω και λέω ονόματα να αφιερώνω, επειδή είμαι 20 χρόνια στον Ολυμπιακό, μπορεί να αδικήσω κάποιον… Όλες οι στιγμές είναι ωραίες.

Έχουμε περάσει μαγικές στιγμές, χαίρομαι που ήμουν εδώ όλη τη ζωή μου, τα έδωσα όλα. Ο Παπανικολάου και ο Σάσα είναι παιδιά που αγαπάω, χαίρομαι που σταματάω και η ομάδα έχει μέλλον και ζωή, με όλα τα παιδιά έχουμε ζήσει στιγμές σπουδαίες. Δεν χρειάζονται να τους δώσω συμβουλές».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από