Η πιο εντυπωσιακή, μονοθεματική έκθεση αυτοκινήτου,  “PAST TO THE FUTURE”,   άνοιξε τις πύλες της, για το κοινό, χθες, το βράδυ  6 Μαΐου, στο Golden Hall στο Μαρούσι. Πρόκειται για ένα ιστορικό ταξίδι της MercedesBenz, με μοντέλα από το μακρινό παρελθόν της, έως και το σήμερα, με την ηλεκτροκίνηση να είναι ο πρωταγωνιστής. 

Η Mercedes-Benz Ελλάς έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων της Έκθεσης. Η έκθεση αποτελεί ένα τετράτροχο ταξίδι από τις στιγμές – σταθμούς της μάρκας που εφηύρε το αυτοκίνητο και ορίζουν την αυτοκίνηση ως σήμερα, μέχρι τα ξεχωριστά αυτοκίνητα που πρόκειται να αποτελέσουν τα κλασικά του μέλλοντος.

Πλήθος καλεσμένων, συνεργάτες της εταιρείας, εκπρόσωποι των media αλλά και φίλοι της μάρκας, τίμησαν τη Mercedes-Benz Ελλάς με την παρουσία τους.

Στην υπαίθρια έκθεση ξεχωρίζει το τρίτροχο όχημα Patent-Motorwagen που κατασκεύασε ο Carl Benz το 1886, η εκπληκτική Mercedes-Maybach GLS, η ολοκαίνουρια Mercedes-AMG SL αλλά και τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα EQB, EQE καθώς και η ναυαρχίδα των ηλεκτρικών της μάρκας, EQS κ.α.

Η Έκθεση θα είναι ανοιχτή π έως τις 14 Μαΐου 2022 στον εξωτερικό χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι, με ώρες λειτουργίας από τις 10:00 έως τις 21:00 και είσοδο ελεύθερη.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς κ. Γιάννης Καλλίγερος τόνισε: «Η Mercedes-Benz, ο εφευρέτης της αυτοκίνησης έχει ιστορία στο να γράφει ιστορία, δημιουργώντας αυτοκίνητα και αναπτύσσοντας τεχνολογίες που αφήνουν το σημάδι τους στον χρόνο. Εδώ και 136 χρόνια, το πάθος της εταιρείας να καινοτομεί και να εξελίσσεται παραμένει αμείωτο και αυτό αποτυπώνεται με σαφήνεια στην Έκθεση “PAST TO THE FUTURE” που όλοι εμείς στη Mercedes-Benz Ελλάς οργανώσαμε για το Ελληνικό κοινό. Ένα ταξίδι από το πρώτο αυτοκίνητο που εφηύρε ο Carl Benz το 1886 και έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε εδώ, στο σήμερα με ολοκαίνουρια μοντέλα που κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στη χώρα μας έως το μέλλον, με τις ανατρεπτικές ιδέες της μάρκας για την αυτοκίνηση. Διότι, για την Mercedes-Benz, η διαρκής αναζήτηση και πραγματοποίηση νέων ιδεών υπήρξε πάντα η κινητήριος δύναμη για τα μεγάλα επιτεύγματά της».