Η ΑΕΚ σε ακόμη ένα παιχνίδι ήταν κατώτερη των περιστάσεων και ήρθε ισόπαλη στη Ριζούπολη με τον Βόλο (2-2), μένοντας ακόμη πιο πίσω στη «μάχη» του τίτλου. Μάλιστα αν δεν έκλεινε τα «μάτια» ο Σιδηρόπουλος και το VAR και είχε την τύχη με το μέρος της η ομάδα της Μαγνησίας θα μπορούσε να φύγει με το διπλό από την Αθήνα.

Το νέο αρνητικό αποτέλεσμα και η εμφάνιση της Ένωσης έφερε πολύ μεγάλες αντιδράσεις στους οπαδούς της ομάδας για ακόμη μια φορά, όπως φαίνεται και από τα σχόλια που υπάρχουν κατά εκατοντάδες στην επίσημη σελίδα του facebook και διαρκώς γίνονται και περισσότερα. Τα social media της ΑΕΚ πήραν φωτιά με τους οπαδούς της ομάδας να ξεσπούν για τα λάθη της διοίκησης και να «βάλλουν» κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη τονίζοντας πως «κοροϊδεύει τον κόσμο της ομάδας και ότι πήρε 80 εκατ. ευρώ και έφτιαξε ομάδα Β’ Εθνικής».

Ακόμα οι οργισμένοι οπαδοί τα έχουν με τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης και τον Ίλια Ίβιτς ειδικά στο κομμάτι της ενίσχυσης με τις μεταγραφές που η ΑΕΚ «φωνάζει» πως θέλει. Τα σχόλια εναντίον του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ είναι εκατοντάδες με τον κόσμο να είναι αγανακτισμένος από την εικόνα της ομάδας και να ρίχνει την ευθύνη στον Μελισσανίδη. Ακόμα ο κόσμος της ΑΕΚ απαιτεί να απολυθεί ο Καρέρα από τον Μελισσανίδη και μάλιστα απόψε, ενώ αναφέρονται με βαριές εκφράσεις τόσο κατά του Σβάρνα, αλλά και των Παουλίνιο, Σάκχοφ και Ολιβέιρα και Μπακάκη.

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ: