Σύμφωνα με μεγάλη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε, η  Νότινγχαμ Φόρεστ είναι ο πιο αγαπημένος σύλλογος  στην Βρετανία σύμφωνα με τους ειδικούς των social media.

Η Digital Marketing Agency Mediaworks πραγματοποίησε μία ανάλυση για 104 επαγγελματικούς συλλόγους που εδρεύουν σε ολόκληρη τη Μεγάλη Βρετανία.

Αυτή αναλύει ουσιαστικά αν οι χρήστες των social media συζητούν με θετικό ή αρνητικό τρόπο στα social media.

Όπως τονίζει λοιπόν η nottinghampost.com πριν από την έναρξη της σεζόν, η Mediaworks χρησιμοποίησε τεχνολογία AL για να αναλύσει τα πιο πρόσφατα 1000 tweets που σχετίζονται με τους συλλόγους βάσει τω ειδικών hashtags που χρησιμοποιούν οι ομάδες.

Η βαθμολογία εκτιμά το συναίσθημα που εμφανίζεται σε κάθε tweet όπου και το μηδέν είναι εξαιρετικά αρνητικό και το 100 όπως είναι λογικό εξαιρετικά θετικό.

Η Mediaworks συνέταξε τα δεδομένα για να παρέχουν ένα σκορ σε κάθε σύλλογο με βάση την αίσθηση των οπαδών του ποδοσφαίρου απέναντί τους.

Πριν λοιπόν ξεκινήσει η σεζόν και γίνει η…. σέντρα έγινε γνωστό πως η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι ο αγαπημένος σύλλογος της Βρετανίας για τη σεζόν 2020/21 με σκορ 74,32 στα 100!

Δεύτερη είναι η Σκωτσέζικη Χάμιλτον με 71,37 και δεύτερη η Σούιντον Τάουν με 71,06