Το σέρβις και η επισκευή αυτοκινήτου στην Peugeot γίνεται ακόμη πιο εύκολη και οικονομική χάρη στο νέο πακέτο υπηρεσιών  «Φροντίδα Peugeot». Πρόκειται ουσιαστικά, για μιασειρά πακέτων συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτων 5 ετών και άνω.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη ενέργεια από την Peugeot πραγματοποιείται για πέμπτη συνεχή χρονιάμε  ένα ολοκληρωμένο προνομιακό πρόγραμμα σέρβις – το Peugeot ServiceGO!

Το πρόγραμμα ServiceGO, μέσω του δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών, δίνει την δυνατότητα στους κατόχους αυτοκινήτων Peugeot πενταετίας και άνω να διατηρήσουν σε άριστη κατάσταση το αυτοκίνητο τους με εξαιρετικά χαμηλό κόστος, μόλις 135€ (η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ, εργασία και ανταλλακτικά).

Το πρόγραμμα προσφέρει την αντικατάσταση μιας σειράς αναλωσίμων ανταλλακτικών ( λάδια , φίλτρα κ.α.) απαραίτητων για την καλή λειτουργία του αυτοκινήτου.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι με κάθε ServiceGOo προσφέρεται στον πελάτη Οδική Βοήθεια ενός χρόνου εντελώς δωρεάν. 

Επιπλέον, η «Φροντίδα Peugeot» έχει δημιουργήσει μία σειρά πακέτων με  τις πιο δημοφιλείς εργασίες επισκευής  και συντήρησης για αυτοκίνητα ηλικίας άνω των 5 ετών, με στόχο να καλύψει όλες τις πιθανές ανάγκες των πελατών. Ενδεικτικά αναφέρουμε τακάκια και δίσκοι φρένων εμπρός από 159€, σετ ιμάντα χρονισμού από 140€, μπαταρία από 75€, σετ υαλοκαθαριστήρων εμπρός και πίσω με 34€.

 

Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται από το έμπειρο και άπροσωπικό του δικτύου των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Peugeot. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθυνθούν στον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Peugeot της περιοχής τους ή να επισκεφθούν το κεντρικό site της μάρκας https://www.peugeot.gr.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από