Στην έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς των εργαζομένων τους προχώρησαν σήμερα τα super markets Μασούτης, ανακοινώνοντας τη διάθεση του 30% των καθαρών ετήσιων κερδών τους, ως bonus στους εργαζόμενους. Πρόκειται για τους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής των καταστημάτων όπως ταμίες, πωλητές αποθηκάριους και άλλες ειδικότητες .

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιάννης Μασούτης, έστειλε το πρωί επιστολή, ευχαριστώντας τους εργαζόμενους που κατέβαλαν και καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να ανταποκριθούν στην απίστευτη πίεση που δέχεται καθημερινά, η λειτουργία των καταστημάτων της αλυσίδας σε όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα ο κ. Μασούτης τόνισε ότι «κληθήκαμε να βάλουμε πλάτη και να σηκώσουμε ένα τεράστιο βάρος αυτής της πρωτοφανούς δοκιμασίας.  Σ’ αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες όμως, αποδείξαμε ότι ενωμένοι μπορούμε να επιτύχουμε πολλά περισσότερα, κάνοντας αυτό που μας αναλογεί για να καλυφθούν οι ανάγκες των συμπολιτών μας και να διασφαλιστεί η εύρυθμη κοινωνική λειτουργία και συνοχή».

Σύμφωνα με εκτιμήσεις το ύψος του bonus θα ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Σημειώνεται ότι τα super market Μασούτης, ήταν τα πρώτα που ανέδειξαν τα ζητήματα σχετικά με την ασφαλή και ομαλή λειτουργία των καταστημάτων με ειδικά μέτρα ουσιαστικής στήριξης των εργαζομένων και όπως ανάφερε στην επιστολή του ο κ. Μασούτης άνοιξε ένας δρόμος έμπρακτης αναγνώρισης της δουλειάς που κάνουν οι εργαζόμενοι στον κλάδο.

Ήδη διεθνής αλυσίδα έχει ανακοινώσει την παροχή 1,8 εκατομμυρίων ευρώ στους εργαζόμενους, ενώ εκτιμάται πως τελικά θα ακολουθήσουν και άλλα σούπερ μάρκετς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από