Ανακοινώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής η διαβίβαση της δικογραφίας για την έρευνα της υπόθεσης Novartis.

Ο πρόεδρος του Σώματος, Κώστας Τασούλας, ανακοίνωσε ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης διαβίβασε στη Βουλή ποινική δικογραφία η οποία αφορά τον τέως πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αλέξη, Τσίπρα και τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Για το θέμα αυτό αντιπαρατέθηκαν στην εκπομπή One Direct ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης και ο βουλευτής ΝΔ, Μίλτος Χρυσομάλλης.

Σύμφωνα με τον κ. Χρυσομάλλη, «είναι καιρός να συζητήσουμε πραγματικά στη Βουλή, οι εμπλεκόμενοι και οι προστατευόμενοι μάρτυρες και να αρχίσουμε να ξετυλίγουμε το κουβάρι». «Όλες οι σκοτεινές πλευρές θα αποκαλυφθούν», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς για το λόγο στοχοποίσησης του κ. Παπαγγελόπουλου υποστήριξε πως «είναι αυτός που περιέγραφε την απόφαση, είναι αυτός που και οι δικαστικοί τον κατονομάζουν», ενώ συνέχισε να τονίζει πως «όλα θα διερευνηθούν και το κουβάρι θα ξετυλιχθεί».

Από την πλευρά του ο κ. Τριαναταφυλλίδης σημείωσε πως «ο φάκελος της δικογραφίας είναι τόσο άδειος που αποκαλύπτει το μέγεθος της πολιτικής πρωτοβουλίας, η οποία λειτουργεί πολλαπλώς αποπροσανατολιστικά». «Κοντολογίς, φως παντού, στα πάντα και για τους πάντες», δήλωσε o κ. Τριανταφυλλίδης, συμφωνώντας σε αυτό το σημείο με τον συνάδελφό του.

Οι δύο βουλευτές διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο πλατό του One Channel εντείνοντας ακόμα περισσότερο την κόντρα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πηγή: onetv.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από