Με μία επική ανατροπή η Νότιγχαμ Φόρεστ κέρδισε εντός έδρας με 2-1 την Σουόνσι για την 39η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη για την είσοδό της στα πλέι οφ ανόδου.

Οι Ρεντς για να φτάσουν στο τρίποντο χρειάστηκε να κάνουν μια τεράστια προσπάθεια, η οποία καταχειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους τους που βρέθηκαν στο City Ground.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 76’ με τον Ρόμπερτς, αλλά αυτοί που γέλασαν τελευταίοι ήταν οι παίκτες του Μάρτιν Ο’ Νιλ. Συγκεκριμένα, στο 80’ ο Μέρφι ισοφάρισε σε 1-1 και επτά λεπτά αργότερα ο Ουαγκέ έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους.

Παρά τη νίκη, το τελικό σκορ αδικεί την εικόνα της Νότιγχαμ, η οποία ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ολοκλήρωσε το παιχνίδι έχοντας την κατοχή της μπάλας, αλλά και 14 προσπάθειες στην εστία των φιλοξενούμενων.

Με αυτή τη νίκη οι Ρεντς έφτασαν τους 57 βαθμούς και βρίσκονται στο -2 από την Ντέρμπι και την 6η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου. Οσον αφορά στον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο Ιρανός δεν χρησιμοποιήθηκε και είδε όλο το ματς από τον πάγκο.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα: