Ο Νίκλας Χουλτ μίλησε στην κάμερα της NOVA για το restart που έκανε η ΑΕΚ κόντρα στην Ξάνθη, αλλά και για την αναμέτρηση με τη Λαμία που ακολουθεί το Σάββατο στο ΟΑΚΑ (8/12).

Ο Σουηδός αριστερός μπακ της Ενωσης ευχαρίστησε παράλληλα τον κόσμο της ομάδας που τον ανακήρυξε ως παίκτη του μήνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χουλτ:

-Για το αν υπάρχει ανακούφιση μετά τη νίκη επί της Ξάνθης: «Ναι φυσικά. Την επόμενη μέρα όλοι χαμογελούσαν, είχαμε συζητήσει γι’ αυτό και θέλαμε να βάλουμε τέλος σε αυτήν την κακή περίοδο».

-Για το αν είχε ξανανιώσει στην καριέρα του τόση πίεση: «Στις προηγούμενες ομάδες που ήμουν, πάλι έπρεπε να κερδίζεις κάθε παιχνίδι. Σε κάθε χώρα όμως η πίεση διαφέρει. Ο λαός ο ελληνικός είναι παθιασμένος. Αν παίζεις σε υψηλό επίπεδο συνηθίζεις και σε βοηθούν να αναπτύσσεσαι και να βελτιώνεσαι σαν ποδοσφαιριστής».

-Για τον αγώνα κόντρα στη Λαμία και τη συνέχεια μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου: «Με την εμφάνιση κόντρα στην Ξάνθη δείξαμε ότι είμαστε δυνατοί, μπορούμε να δίνουμε τη μάχη μας για 95 λεπτά. Αυτό πρέπει να κάνουμε και κόντρα στη Λαμία. Αυτό που συζητάμε στα αποδυτήρια είναι ότι ο Δεκέμβρης πρέπει να είναι ένας καλός μήνας για εμάς».

-Για το αν έχουν επηρεαστεί από τα αποτελέσματα στην Ευρώπη: «Είναι φυσιολόγο όταν υπάρχει μια ήττα να μας επηρεάζει, με όποιον αντίπαλο κι αν παίζουμε, είτε αυτή είναι η Μπάγερν Μονάχου και ο Αγιαξ, είτε είναι η Λαμία. Είναι λογικό να μας έχουν επηρεάσει οι ήττες στο Champions League. Ωστόσο, το κάθε ματς το βλέπουμε διαφορετικά».

-Για τον αγώνα με την Μπενφίκα: «Δεν είμαστε χαρούμενοι που δεν έχουμε πάρει βαθμό. Αλλα δεν το βλέπω από την αρνητική πλευρά. Η ομάδα έκανε καλά παιχνίδια, με την Μπάγερν είχαμε πολύ καλή απόδοση και οι παίκτες της μας είπαν ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα. Ναι μεν δεν έχουμε πάρει τους βαθμούς, αλλα έχουμε δείξει καλή εικόνα στην Ευρώπη και αυτό είναι κάτι θετικό. Θα προτιμούσα να μην σκέφτομαι το παιχνίδι με την Μπενφίκα».

-Για τη δυναμική της Λαμίας: «Είναι ένας δυνατός αντίπαλος, που παίζει ως σύνολο. Την αντιμετωπίσαμε και στο Κύπελλο, αλλά πιστεύω δεν θα είναι εύκολο σε καμία περίπτωση. Ελπίζω να χτίσουμε πάνω σε αυτό που δείξαμε με την Ξάνθη, μπροστά στον κόσμο μας».

-Για το γεγονός ότι αναδείχτηκε καλύτερος παίκτης του μήνα στην ΑΕΚ: «Είναι πάρα πολύ καλό να αναγνωρίζεται η δουλειά σου και φυσικά όταν έρχεται ένα τέτοιο βραβείο από τον κόσμο σε χαροποιεί πιο πολύ. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ».

-Για το ποιος αντίπαλος παίκτης, από αυτούς που έπαιξε εναντίον της ΑΕΚ στο Champions League, του άρεσε πιο πολύ: «Ο Ρόμπεν. Είναι κάτι ξεχωριστό για μένα, γιατί τον έβλεπα από μικρός. Εχει απίστευτα προσόντα, τα κάνει και σε αυτήν την ηλικία. Σκέφτεσαι ότι ο Ρόμπεν θα κάνει αυτήν την κίνηση, θα συγκλίνει από μέσα και θα σουτάρει, κανείς όμως δεν μπορεί να τον κλείσει… εκτός από εμένα (γέλια)».