Ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στις νίκες μετά από εφτά αγωνιστικές καθώς η ομάδα των Ιωαννίνων επικράτησε εύκολα του Λεβαδειακού με 2-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ήταν ο Κριζμάν, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Το δεύτερο μάλιστα ήταν μ’ εντυπωσιακό «ψαλιδάκι» και είναι από τα καλύτερα γκολ που έχουμε δει στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν είχε περιθώρια γι’ απώλεια βαθμών στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό κι έδειξε από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ότι ήταν αποφασισμένος να πάρει τη νίκη. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και πίεσαν από την αρχή την άμυνα του Λεβαδειακού. Ο ΠΑΣ κυριάρχησε στα πρώτα 45 λεπτά και κατάφερε τελικά να σκοράρει στο 19’ με τον Κριζμάν να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, μετά από σέντρα του Μπουκουβάλα. Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ομάδα των Ιωαννίνων είχε κι άλλες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να πετύχει και δεύτερο γκολ, απέναντι στον Λεβαδειακό που δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικός. Οι Βοιωτοί είχαν πολλά προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού και δεν κατάφεραν στο πρώτο μέρος να κάνουν ευκαιρίες στην εστία του ΠΑΣ.

Σούπερ γκολ του Κριζμάν

Ο ΠΑΣ ξεκίνησε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης και οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, με σκόρερ και πάλι τον Κριζμάν. Ο Κροάτης επιθετικός πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ με ψαλιδάκι διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του στο 50’. Ήταν ένα γκολ που «κλείδωσε» τη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών για τους γηπεδούχους. Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ομάδα των Ιωαννίνων είχε κι άλλες ευκαιρίες μετά το 2-0, πιέζοντας την άμυνα του Λεβαδειακού.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Νικολιάς, Λίλα, Γιάκος, Ντόλοβατς (46’ Ξύδας), Παμλίδης (84’ Σιόντης), Κριζμάν (78’ Αθανασιάδης).

Λεβαδειακός: Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Τσαμπούρης, Καραχάλιος, Όμο (75’ Καθάριος), Σαβαντογκό, Στανόγεβιτς (57’ Ιωαννίδης), Νανγκίς (56’ Μανγκά), Μαρκόφσκι.