Τουρίστρια ήθελε να δει από κοντά και να φωτογραφηθεί με τα άλογα της βασιλικής φρουράς της Βρετανίας στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και… την «πάτησε».

Το άλογο ενοχλήθηκε και την δάγκωσε

Viral έχει γίνει ένα βίντεο στο οποίο διακρίνεται μία τουρίστρια που πλησιάζει ένα από τα άλογα, στήνεται δίπλα του και κάνει το «λάθος» να στηριχθεί πάνω του θέλωντας να βγάλει μία φωτογραφία. Το άλογο όμως ενοχλήθηκε και στράφηκε προς το μέρος της δαγκώνοντάς την.

Η γυναίκα ταράχθηκε έβγαλε μια καυγή από την ξαφνική τρομάρα και έχασε την ισορροπία της. Τελικά, απομακρύνθηκε καταλαβαίνοντας πως μάλλον δεν έπρεπε να πλησιάσει.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ακριβώς δίπλα από το άλογο με τον έφιππο άνδρα της Βασιλικής Φρουράς υπήρχε μια πινακίδα στην οποία αναγράφεται το μήνυμα: «Προσοχή τα άλογα μπορεί να κλωτσήσουν ή να δαγκώσουν». Από ότι φαίνεται η γυναίκα είτε δεν την πρόσεξε ποτέ ή την αγνόησε θεωρώντας ότι δεν μπορεί κάτι να πάει στραβά.

Άγνωστο παραμένει αν κατάφερε εν τέλει να βγάλει την πολυπόθητη φωτογραφία με το «βασιλικό» άλογο.

Παρά το γεγονός ότι πολλοί θεωρούν ότι είναι ένα τουριστικό αξιοθέατο, η βασιλική φρουρά αποτελείται από επίλεκτους στρατιώτες που είναι επιφορτισμένοι με την προστασία της ζωής και της περιουσίας του μονάρχη, ενώ δεν επιτρέπεται να έχουν κάποια διάδραση με το κοινό εκτός κι αν υπάρξει μεγάλη ανάγκη.

Δείτε το viral βίντεο: