Μπορεί το 2022 και το 2023 ο Ολυμπιακός να μην κατέκτησε τη Euroleague, αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας κέρδισε δικαιωματικά το βραβείο του κορυφαίου προπονητή της διοργάνωσης.

Το μπάσκετ που έπαιξαν οι Πειραιώτες, ειδικά πέρσι, ήταν κατά γενική ομολογία το καλύτερο σε όλη την Ευρώπη. Με τον έμπειρο τεχνικό να πιστώνεται την ολική επιστροφή του Ολυμπιακού στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Με την τρίτη σερί συμμετοχή σε Final Four να αποτελεί ρεκόρ για τους «ερυθρόλευκους», καθώς δεν το έχουν καταφέρει ποτέ ξανά στο παρελθόν. Το έκανε και αυτό λοιπόν ο Μπαρτζώκας!

Αναμφίβολα, ο Έλληνας προπονητής έχει κερδίσει τον σεβασμό ολόκληρης της μπασκετικής Ευρώπης. Και άπαντες εκτιμούν το έργο του στο άθλημα και την εκπληκτική του πορεία.

Η Φενέρμπαχτσε ενδέχεται να αποτελέσει τον αντίπαλο του Ολυμπιακού στον τελικό της Κυριακής (26/5). Εφόσον φυσικά αμφότεροι ξεπεράσουν τα εμπόδια των Παναθηναϊκού και Ρεάλ αντίστοιχα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε δεν σέβονται και δεν εκτιμούν τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Τουναντίον… παρακαλάνε για μία φωτογραφία με τον τρεις φορές κορυφαίο προπονητή της Euroleague (2013, 2022, 2023).

Στην παρακάτω φωτογραφία ο φίλαθλος της Φενέρ πήρε τον γιο του και ζήτησε από τον Μπαρτζώκα να βγουν μία φωτογραφία όλοι μαζί. Και φυσικά ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» δεν αρνήθηκε και αποδέχτηκε με χαρά την επιθυμία του Τούρκου οπαδού.

Δείτε τη φωτογραφία του Μπαρτζώκα με τον υποστηρικτή της Φενέρ και τον γιο του: