Συνεχίζεται απόψε (10/4), η δράση στα προημιτελικά του Champions League με τις αναμετρήσεις της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Ντόρτμουντ και της Παρί Σεν Ζερμέν, με κοινή ώρα έναρξης στις 22:00.

Τις δύο αναμετρήσεις θα έχετε την δυνατότητα να τις παρακολουθήσετε από τα κανάλια της Cosmote TV.

Ζευγάρι χωρίς ξεκάθαρο φαβορί

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, έχει μείνει εκτός στόχων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ισπανίας από νωρίς, με την Ευρώπη να είναι η μοναδική της διέξοδος για κάποια διάκριση, ειδικά μετά την πρόκριση στα πέναλτι επί της Ίντερ.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς δεν τα έχει πάει καλά στο γερμανικό πρωτάθλημα, όπου δεν βρίσκεται καν στην τετράδα και ξεπερνώντας την Αϊντχόφεν, βρέθηκε στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Απέναντι στην… πρώην ο Λουίς Ενρίκε, «last dance» για τον Εμπαπέ

Ζευγάρι που έχουμε αρκετές φορές στα νοκ-άουτ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είναι το Παρί-Μπαρτσελόνα, με τις δύο ομάδες να έχουν βρεθεί ξανά αντιμέτωπες στη φάση των «16» τη σεζόν 2016-17, με την Παρί να νικά στο πρώτο ματς 4-0 και τους «μπλαουγκράνα» να πετυχαίνουν τη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία της διοργάνωσης, με το αξέχαστο 6-1 και τη σεζόν 2020-21, στην ίδια φάση, με «τεσσάρα» στο «Καμπ Νόου» και ισοπαλία στη Γαλλία (1-1).

Ωστόσο απόψε τα πράγματα είναι διαφορετικά, με την Παρί να μην δείχνει επηρεασμένοι από την αποχώρηση των Νεϊμάρ, Μέσι και Σέρχιο Ράμος, αλλά να προετοιμάζεται από τώρα για την μετά Εμπαπέ εποχή, αφού ο Γάλλος σταρ ετοιμάζει βαλίτσες πιθανότατα για την Μαδρίτη και την Ρεάλ.

Η Παρί βρίσκεται στην κορυφή του γαλλικού πρωταθλήματος και στο +10, έχει προκριθεί στον τελικό του γαλλικού Κυπέλλου και στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε χωρίς συγκινήσεις την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Για την Μπαρτσελόνα τα πράγματα δεν είναι ιδανικά, καθώς στο ισπανικό πρωτάθλημα είναι μακριά από την κορυφή και εκτός ουσιαστικής διεκδίκησης, τα οικονομικά προβλήματα τεράστια και ο Τσάβι έχει ήδη ανακοινώση την αποχώρησή του το προσεχές καλοκαίρι, στο οποίο αναμένεται… σκούπα στο ρόστερ -και- για οικονομική ενίσχυση.