Αιματηρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (11/9) στην περιοχή της Λούτσας, με τον απολογισμό να είναι έξι νεκροί.

Συγκεκριμένα σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών στην οδό Αρίωνος και λίγο μετά οι νεκροί εντοπίστηκαν μέσα σε αυτοκίνητο το οποίο φέρει πλαστές  γερμανικές πινακίδες.

Σύμφωνα με στοιχεία πρόκειται για αλλοδαπούς, μάλλον αλβανικής καταγωγής. Οι πέντε εξ αυτών εντοπίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητο και ο ένας στο δρόμο.

Το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκαν οι νεκροί

Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να έχουν αποκλείσει την περιοχή. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο, ενώ ειδοποιήθηκε και ο ιατροδικαστής.

«Το σπίτι μου είναι ακριβώς από κάτω, ακούσαμε τους πυροβολισμούς, τρομοκρατηθήκαμε, ακούστηκε σαν αυτόματο (το όπλο), η ανταλλαγή των πυροβολισμών ήταν πολύ γρήγορη. Δεν τολμούσαμε να πλησιάσουμε στο σημείο από την αρχή» δήλωσε στο in, κάτοικος της περιοχής.

Στο σημείο έχουν εντοπιστεί κάλυκες των 9 χιλιοστών, με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για 25 κάλυκες.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και οι έξι άνθρωποι επέβαιναν αρχικά στο ίδιο όχημα. Όταν ξεκίνησε το μακελειό ο ένας προσπάθησε να γλιτώσει και βρέθηκε εκτός του οχήματος, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να σωθεί.

«Κατάλαβα ότι είναι πυροβόλο όπλο»

«Μένω στο από κάτω στενό, ακούω συνεχόμενους πυροβολισμούς, κατάλαβα ότι είναι πυροβόλο όπλο και μετά από σύντομο χρονικό διάστημα ξανακούω πυροβολισμούς. Ανησύχησα, σκέφτηκα μήπως πρόκειται για ενδοοικογενειακό επεισόδιο» είπε στο in, κάτοικος της περιοχής.

Έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, για ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Ford και μία μηχανή που χρησιμοποίησαν οι δράστες, και δόθηκε εντολή σε λιμάνια και αεροδρόμια να είναι σε επιφυλακή για τον εντοπισμό των δραστών.