Αγκαλιά με τη νίκη απέναντι στη Βουλγαρία είναι η Εθνική ομάδα τένις που αγωνίζεται στο United Cup. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε έναν αγώνα θρίλερ επικράτησε 2-1 με ανατροπή του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ 4-6, 6-2, 7-6(4) και έκανε το 2-0 για την Ελλάδα στη διοργάνωση.

Νωρίτερα η Παπαμιχαήλ είχε δώσει προβάδισμα στην Ελλάδα πάλι με ανατροπή (2-1) και πλέον χρειαζόμαστε ακόμα μια νίκη για να φτάσει η χώρα μας στην πρώτη της νίκη στον 1ο όμιλο.

Αύριο στις 4 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Τόμοβα και με νίκη θα κάνει το 3-0 για την Ελλάδα, που θα είναι με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση, ειδικά αν καταφέρει να φτάσει σε άλλη μία νίκη και κερδίσει με άνεση την Βουλγαρία.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.