Στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης έφτασαν πριν από λίγο ο πατέρας του Άλκη, οι δύο φίλοι του που δέχτηκαν την επίθεση και οι γονείς τους. Οι παραπάνω, μαζί με τον δικηγόρο τους Αλέξη Κούγια, αναμένεται να περάσουν το κατώφλι της 7ης ανακρίτριας προκειμένου να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου, στην περιοχή Χαρίλαου.

Ο Άρης Καμπανός και η Μελίνα Κακουλίδου, επιδεικνύοντας μεγαλείο ψυχής, ζητούν πρωτίστως κάθαρση του οπαδικού χώρου για να μην βρεθούν άλλοι γονείς στη θέση τους κι ακολούθως να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθούν οι ευθύνες στους δολοφόνους του παιδιού τους τους φυσικούς και τους ηθικούς αυτουργούς.

«Ζητούμε κάθαρση»

Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στο MEGA, οι γονείς του Άλκη Καμπανού ζήτησαν να πέσει άπλετο φως στη δολοφονία του παιδιού τους και να υπάρξει κάθαρση στον οπαδικό χώρο από τα κακοποιά στοιχεία.

«Βγήκα να δώσω ένα μήνυμα για όλη την Ελλάδα. Το άσχημο αυτό γεγονός θα το δούνε στα δικαστήρια, εκεί θα δοθεί η λύση. Θέλουμε να δούμε μια κάθαρση από αυτά τα άσχημα γεγονότα που γίνονται τα τελευταία χρόνια» ανέφερε εκ νέου ο πατέρας του 19χρονου Άλκη.

«Θέλω να κάνω έκκληση για κάποιους που θέλουν να εκδηλώσουν την συμπαράστασή τους έξω από τα δικαστήρια και φώναζαν εναντίον των υπόπτων. Πρέπει να φερθούμε πολιτισμένα, σκεπτόμενα, όχι να βγαίνουμε και να φωνάζουμε, να αφήσουμε τη δικαιοσύνη και την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων.