Φρικτές μνήμες ξύπνησε η δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, με την 26χρονη να προστίθεται στη μακρά λίστα των γυναικοκτονιών στην Ελλάδα.

Οργή ξεχειλίζει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη για τις δολοφονίες γυναικών, ξεσπώντας κατά όλων αυτών που δεν δέχτηκαν το «όχι».

«Γυναικοκτονούν τα κορίτσια μας. Δολοφονούν τα κορίτσια μας χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι γυναικοκτονία, να αποδεχτούν αυτόν τον όρο όλοι οι μεγαλοεπιστήμονες που καγχάζουν και αντιδρούνε. Είναι γυναικοκτονία, δεν είναι απλά ανθρωποκτονία» ξεσπά η Κούλα Αρμουτίδου μιλώντας στο Open.

«Σκοτώνουν τα κορίτσια μας γιατί είναι αδύναμα, γιατί είναι ανίσχυρα γιατί το »όχι» δεν το αποδέχονται αυτοί οι ψευτονταήδες. Είναι ανθρωπάρια, είναι μισογύνηδες» ανέφερε.

«Εδώ και τώρα ισόβια» τόνισε η κ. Αρμουτίδου.

Τοπαλούδης: Τα ισόβια να είναι ισόβια

«Για αυτά τα ειδεχθή εγκλήματα να μην είναι το σύστημα σωφρονιστικό αλλά τιμωρητικό» ήταν το μήνυμα του Γιάννη Τοπαλούδη, ο οποίος μίλησε στον ΑΝΤ1.

«Αυτά τα άτομα που διαπράττουν τέτοια ειδεχθή εγκλήματα και βιασμούς θα πρέπει να τιμωρούνται. Δεν πρόκειται να σωφρονιστούν με τίποτα. Θα βγούνε και θα ξανακάνουν τα ίδια και ίσως και χειρότερα. Να εκτίουν το σύνολο της ποινής τους. Τα ισόβια να είναι ισόβια», τόνισε.

«Αυτοί οι δράστες, αυτοί οι εγκληματίες, αυτοί οι κτηνάνθρωποι προσπαθούν, αφού διαπράξουν αυτά τα ειδεχθή εγκλήματα και τους βιασμούς, να ισχυριστούν διάφορα τερτίπια για να έχουν ελαφρυντικά που προβλέπει ο νόμος. Είτε αυτά είναι ψυχιατρικής φύσεως είτε οτιδήποτε άλλο», υπογραμμίζει ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης.