Σοκάρει ηθοποιός με την αποκάλυψη για σεξουαλική παρενόχληση: «Ήμουν 6 χρονών… φώναξα τόσο πολύ»

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις επώνυμων, κυρίως γυναικών, για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχουν δεχτεί.

Μία νέα αποκάλυψη από ηθοποιό, η οποία παίζει στην επιτυχημένη σειρά του Alpha Αγγελική, πραγματικά σοκάρει καθώς όπως λέει η ίδια ήταν μόλις έξι χρονών όταν είχε αυτή την τόσο κακή εμπειρία.

Ο λόγος για τη Ναταλία Δήμου η οποία σε συνέντευξή της μίλησε στο ΟΚ για το ελληνικό κίνημα #metoo που έχει βρει την ανταπόκριση που του αξίζει στην χώρα μας. Η ίδια η ηθοποιός σχολίασε: “Θέλω να πω, πως με το κίνημα metoo, θα σωθούν αθώες ψυχές και θα τιμωρηθούν τα κτήνη που τολμούν να κάνουν έστω και την παραμικρή κίνηση, όταν δήθεν δεν καταλαβαίνουν “το όχι” και το “δεν θέλω”.

Στην ερώτηση όμως για το αν της έχει συμβεί στο παρελθόν κάποια παρόμοια πικρή εμπειρία, η ηθοποιός σοκάρει με την αποκάλυψή της:

Αν μου έχει συμβεί κάποιο περιστατικό; Ένα θα πω και δεν θέλω να επεκταθώ. Ήμουν 6 χρονών… Φώναξα τόσο πολύ, βγήκαν όλοι από τα σπίτια τους και εξαφανίστηκε πριν προλάβει να προχωρήσει σε δεύτερο άγγιγμα. Στάθηκα τυχερή. Και θα μείνω σε αυτό. Έχω λοιπόν ένα παραπάνω λόγο που θυμώνω πολύ όταν ακούω αυτά που συμβαίνουν”.