Η Νατάσα Θεοδωρίδου, μία από τις καλύτερες φωνές του λαϊκού τραγουδιού με πολυάριθμες δισκογραφικές διακρίσεις, ήρθε «Στο σπίτι» για να μας μαγέψει με τις ερμηνείες της, μέσα από τη συχνότητα του MEGA, λίγο μετά τις 23:00.

Η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια θα ξεσηκώσει τους τηλεθεατές με το μοναδικό της κέφι, με καλή μουσική, αγαπημένα τραγούδια και υπέροχους καλεσμένους.

https://www.megatv.com/default.asp?catid=13480&autoplay=true&fbclid=IwAR0w2nKzWnKsInPV-akD9KAO9kjEVYAC9UAscoUqz3CLeZ-Z8UV5QgH53C4

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ερμηνεύει τις μεγάλες επιτυχίες της. Τραγούδια που έγραψαν τη δική τους ιστορία στα 30 χρόνια της σημαντικής πορείας της στο λαϊκό τραγούδι.

Στο μεγάλο πάρτι συμμετέχουν, τηρώντας φυσικά τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας, η σπουδαία κυρία του λαϊκού τραγουδιού Πίτσα Παπαδοπούλου, ο ταλαντούχος Πέτρος Ιακωβίδης, ενώ στην παρέα μπαίνει και ο απολαυστικός Παντελής Καναράκης που δίνει με τη Νατάσα… ρεσιτάλ χιούμορ και καλής διάθεσης.

Μέσα σε όλα αυτά που θα απολαύσουμε, έρχεται και μια δυνατή αποκλειστικότητα.

Η παρουσίαση για πρώτη φορά, μέσω του MEGA, του νέου τραγουδιού της Νατάσας, σε μουσική και στίχους του Πέτρου Ιακωβίδη «Παραδόθηκα σε σένα», το οποίο θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 29 Μαΐου από την Heaven Music.

Μετά τις μαγευτικές βραδιές με τους Αντώνη Ρέμο, Άννα Βίσση, Γιώργο Νταλάρα και με τις Μέλιsses, που είχαν πολύ μεγάλη απήχηση στο κοινό, η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου μπαίνει στα σπίτια των τηλεθεατών του MEGA για να μας ξεσηκώσει αλλά και για να νοσταλγήσουμε μαζί της.

Συντονιζόμαστε όλοι στο MEGA λοιπόν για να τραβήξουμε «Μια κόκκινη γραμμή» σε όλες τις «Δύσκολες στιγμές», με τη Νατάσα Θεοδωρίδου.