Για την Sheryl Pardo θα ήταν η τελευταία φορά που θα έβλεπε τη μητέρα της.

Μια έκπληξη όμως την περίμενε στην πτήση, καθώς έμαθε ότι ήταν ο μόνος επιβάτης στο αεροπλάνο λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Συνάντησε τη Jessica και το Dion, δύο αεροσυνοδούς που μετέτρεψαν το ταξίδι της σε κάτι που θα θυμόταν με έναν καλό τρόπο.

Οι αεροσυνοδούς των Αμερικανικών αεροσκαφών την έβαλαν στην πρώτη θέση και της απευθύνθηκαν προσωπικά στο μεγάφωνο. Η Pardo πέρασε την πτήση λέγοντάς τους για τη μαμά της.

«Νομίζω ότι σε στιγμές όπως αυτήν, ο πόνος της απώλειας της μαμάς σου επιδεινώνεται ζώντας σε αυτή τη φοβερή εποχή», ανέφερε η Pardo στο CNN.

«Η καλοσύνη των άλλων ανθρώπων είναι αυτό που μπορεί να μας βοηθήσει να το ξεπεράσουμε. Θέλω να μάθουν πόσο πολύ σημαίνει για μένα», δήλωσε η 59χρονη. «Ήταν εξαιρετικά θετικό, το οποίο δεν περίμενα από αυτό το ταξίδι».

Ένα τελευταίο ταξίδι για να δει τη μαμά της

Η Pardo επιβιβάστηκε στην πτήση από την Ουάσινγκτον, στη Βοστώνη στις 27 Μαρτίου. Πέταξε για μία μόνο μέρα, καθώς ήθελε να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο να αρρωστήσει.

Το άγχος της μεγάλωνε καθώς πήγε στο αεροδρόμιο, πιστεύοντας ότι η έκθεση στον ιό θα ήταν άσχημη. Αυτό όμως πέρασε όταν συνειδητοποίησε πόσο λίγοι άνθρωποι ήταν στο αεροδρόμιο.

«Τη στιγμή που έφτασα εκεί, συνειδητοποίησα ότι το αεροδρόμιο ήταν ασφαλέστερο από το μπακάλικο», είπε. Νομίζω ότι όλοι έχουμε αυτή τη στάση ότι τα αεροπλάνα είναι τρομερά επικίνδυνα και ότι θα υπάρξει έκθεση [στον ιό] αλλά δεν υπήρχε κανείς εκεί».

Η μητέρα της αφιέρωσε τη ζωή της βοηθώντας τους άλλους

Η Jessica ρώτησε την Pado για τη μαμά της καθώς ήθελε να μάθει για αυτή.

Ρεαλίσρτια, κάνει τα πράγματα και την αγάπη – αυτές είναι οι λέξεις που χρησιμοποίησε η Pardo για να περιγράψει τη μητέρα της, Sandra Wilkins.

Η μητέρα της εργαζόταν ως νοσοκόμα σχολείου και αργότερα στη ζωή της, επέστρεψε στο σχολείο για να πάρει ένα μάστερ στην ανθρώπινη οικολογία. Πέρασε τη ζωή της βοηθώντας οικογένειες προσφύγων στις ΗΠΑ και έγινε εθελόντρια στην Αϊτή μετά τον σεισμό του 2010.

Ο Pardo πήγε να περάσει μια μέρα με τη μητέρα της, η οποία βρισκόταν ήδη στην επόμενη ζωή. Η μητέρα της, το πρότυπό της, απεβίωσε το επόμενο πρωί στις 28 Μαρτίου. Ο γιός και η κόρη της τής κρατούσαν τα χέρια.

Ήταν 83 ετών.