Δυναμικήείσοδο στον χώρο της τηλεόρασης μέσω του Ίντερνετ (ΙΡΤV) επιχειρεί ο ΟΤΕ, που χθες ανακοίνωσε την αποκλειστική συνεργασία της υπηρεσίας του Conn-xΤV με το Universal Channel του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου ΝΒC. Η σύμβαση που ενεργοποιείται από αύριο και θα έχει διάρκεια ενός χρόνου προβλέπει την προβολή στην Ελλάδα όλων των εκπομπών του Universal Channel, προσαρμοσμένων στα ελληνικά δεδομένα, ενώ και οι σειρές θα είναι μεταγλωττισμένες. Ο γενικός διευθυντής οικιακών πελατών του ΟΤΕ Παν.

Σαραντόπουλος δήλωσε ότι οι τρεις βασικοί στόχοι του ΟΤΕ είναι ο εμπλουτισμός του περιεχομένου του Conn-xΤV, η γεωγραφική εξάπλωση της υπηρεσίας και η προσπάθεια να γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό η συγκεκριμένη υπηρεσία.

Σημειώνεται ότι για τη χρησιμοποίηση της υπηρεσίας Conn-xΤV ο συνδρομητής χρειάζεται να έχει σύνδεση γρήγορου Ίντερνετ με ταχύτητα τουλάχιστον 8 Μbps, γεγονός που αποκλείει τους συνδρομητές που βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση από τα κέντρα του ΟΤΕ. Όσον αφορά το κόστος, ανέρχεται στα 15 ευρώ τον μήνα, συμπεριλαμβανομένου του Universal Channel. Το ConnxΤV διατίθεται ήδη σε 17 μεγάλες πόλεις, ενώ σταδιακά θα διατεθεί στις 52 πρωτεύουσες νομών.