Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου ο Νεϊμάρ θα παρουσιαστεί από την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου, ενώ την ίδια ημέρα είναι πολύ πιθανό να ανακοινώσει η Μπάγερν την απόκτηση –και –του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο εκλέκτορας της Εθνικής Βραζιλίας Λουίς Φελίπε Σκολάρι θα δώσει ρεπό στους παίκτες του μετά το παιχνίδι με την Αγγλία την Κυριακή. Ετσι ο Νεϊμάρ θα ταξιδέψει στη Βαρκελώνη για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί επίσημα από την Μπαρτσελόνα στον Τύπο. Σε μια-δυο εβδομάδες θα ανακοινωθεί και η μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από την Ντόρτμουντ στην Μπάγερν, εκτιμά ο μάνατζερ του Πολωνού! Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό TVN24 ο Τσέζαρε Κουχάρσκι επιβεβαίωσε αυτό που είπε εμμέσως μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ο προπονητής της Μπάγερν Γιουπ Χάινκες: ο Λεβαντόφσκι θα φορά σύντομα την κόκκινη φανέλα. Ο Κουχάρσκι τόνισε ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Μπάγερν βρίσκονται σε εξέλιξη και τίποτε δεν έχει υπογραφεί ακόμη. Σημείωσε όμως ότι ο πολωνός άσος είναι «περίεργος να γνωρίσει έναν νέο σύλλογο και μία νέα ζωή».

Η Μπάγερν έχει αποκτήσει ήδη το μεγάλο αστέρι της Ντόρτμουντ, τον 20χρονο Μάριο Γκέτσε, πληρώνοντας τη ρήτρα των 37 εκατ. ευρώ που προέβλεπε το συμβόλαιό του.

Τον Λεβαντόφσκι πάντως βολιδοσκοπεί και η Τσέλσι ύστερα από εντολή του Ζοζέ Μουρίνιο ο οποίος άνοιξε την πόρτα εξόδου των Μπλε για τον Φερνάντο Τόρες. Ο Ισπανός, που συμπεριελήφθη στην προεπιλογή των Φούριας Ρόχας για τους αγώνες του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, είναι πολύ πιθανόν να ακολουθήσει τον συμπατριώτη του Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος χθες ανακοινώθηκε από τη Νάπολι ως ο νέος προπονητής της ομάδας. «Ο Ράφα Μπενίτεθ είναι ο νέος προπονητής της Νάπολι. Ενας άνθρωπος με τεράστια διεθνή εμπειρία. Ενας ηγέτης», έγραψε ο πρόεδρος των Παρτενοπέι στα social media.

Ο μέσος της Φίτεσε Φαν Χίνκελ, που θεωρείται το ανερχόμενο αστέρι του ολλανδικού ποδοσφαίρου, θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η πρώτη μεταγραφή της Τσέλσι στη νέα εποχή Μουρίνιο.

Η απόκτηση του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα έχει ενεργοποιήσει όλους τους μηχανισμούς της Ρεάλ Μαδρίτης, που θέλει να απαντήσει με μία επίσης εντυπωσιακή μεταγραφή.

Η Μονακό εμφανίζεται ως η ομάδα που θα σαρώσει στις μεταγραφές. Χθες αναμενόταν στο Πριγκιπάτο ο Φαλκάο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, κάτι που θα γίνει τελικά σήμερα εκτός απροόπτου, όπως ενημερώνει το Γαλλικό Πρακτορείο. Η ίδια πηγή ανέφερε ότι οι Μονεγάσκοι θέλουν και τον Βίκτορ Βαλντές, αλλά ο μάνατζερ του παίκτη διέψευσε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Η Μονακό βρίσκεται επίσης πολύ κοντά στην απόκτηση των πορτογάλων αμυντικών της Ρεάλ Μαδρίτης Φάμπιο Κοεντράο και Ρικάρντο Καρβάλιο, ενώ έχει ήδη συμφωνήσει με την Πόρτο για τους Τζέιμς Ροντρίγκες και Ζοάο Μουτίνιο αντί 70 εκατ. ευρώ!

Εκτός του Γκάρεθ Μπέιλ, την υπόθεση του οποίου φαίνεται ότι χειρίζεται προσωπικά ο Ζινεντίν Ζιντάν, που θα αναλάβει πόστο τεχνικού διευθυντή στους Μερένχες, στο προσκήνιο βρίσκεται και ο ουρουγουανός επιθετικός της Λίβερπουλ Λουίς Σουάρες, γιατί η πρώτη επιλογή, ο Καβάνι, κοιτάζει προς τον Βορρά και την Πρέμιερ Λιγκ.