Πιο έντονο από ποτέ είναι το ενδιαφέρον ομάδας από τη Σ.  Αραβία για τον Ντανιέλε Βέρντε. Ο ιταλός εξτρέμ βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα συλλόγου από τη συγκεκριμένη χώρα και στην ΑΕΚ έχουν ενημέρωση πως πολύ σύντομα θα υπάρξει πρόταση για την παραχώρησή του. Στην ΑΕΚ, όπως φάνηκε και με την περίπτωση του Μπάρκα, έχουν αποφασίσει να συζητήσουν οποιαδήποτε πρόταση και αν τους ικανοποιήσει οικονομικά, τότε ο Βέρντε θα αποχωρήσει και θα αποκτηθεί άλλος ποδοσφαιριστής στη θέση του.  

Την Παρασκευή 7 Αυγούστου στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση στην ΑΕΚ, ενόψει της νέας σεζόν. Χωρίς πάντως να υπάρχει προπόνηση στο πρόγραμμα, αφού η «πρώτη» θα περιλαμβάνει ένα πρώτο τεστ για τον κορωνοϊό, με τα αποτελέσματα να αναμένονται το Σάββατο. Την Κυριακή θα γίνει και δεύτερο τεστ, κάτι που σημαίνει πως προπονήσεις θα ξεκινήσουν από την ερχόμενη εβδομάδα.

Οσον αφορά τα μεταγραφικά, ο Ναϊτζέλ Ρομπέρτα βρίσκεται μεν στη λίστα της ΑΕΚ, πλην όμως θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει το θέμα του Σέρχιο Αραούχο πριν η Ενωση κάνει οποιαδήποτε κίνηση για εκείνον, αν τελικά αποφασίσει να τον εντάξει στο δυναμικό της. Τέλος, στο θέμα του Ογκνιεν Βράνιες, η ΑΕΚ περιμένει τις εξελίξεις μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της Αντερλεχτ και αναμένει ενημέρωση από τον ίδιο τον Βόσνιο.

Να σημειωθεί, τέλος, πως η ΑΕΚ για τη θεση του αριστερού μπακ «βλέπει» τον Λούνα. Ανήκει στη Λεβάντε, έχουν εγκρίνει τον Ισπανό στα Σπάτα και πρόκειται για παίκτη 29 ετών.