Λίγα 24ωρα πριν από το κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για το Γιουρόπα Λιγκ, η Μίλαν έφερε 0-0 στο Σαν Σίρο με την Τορίνο. Ο Τζενάρο Γκατούζο είχε και πάλι αρκετές απουσίες, ενώ ο Κουτρόνε έχασε μία σπουδαία ευκαιρία στο 90′ για να δώσει τους τρεις βαθμούς.  

Ανω – κάτω η Ρόμα μετά το 2-2 στην έδρα της Κάλιαρι, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν σημειώνοντας δύο γκολ στα τελευταία λεπτά και ενώ είχαν μείνει με εννέα παίκτες. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο πρόεδρος Τζέιμς Παλότα είναι ενοχλημένος με τον προπονητή Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο, ωστόσο ο αθλητικός διευθυντής Μόντσι προς το παρόν τον στηρίζει. Πάντως, τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν διάφορα σενάρια για αντικαταστάτη, με πιο σημαντικό, του Αντόνιο Κόντε. Οι παίκτες θα παραμείνουν στις εγκαταστάσεις της ομάδας μέχρι το ματς με την Πλζεν για το Τσάμπιονς Λιγκ την Τετάρτη. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και τον περασμένο Σεπτέμβριο μετά την ήττα από την Μπολόνια. Στο μεταξύ, ο Κέβιν Μιραλάς χάρισε τον βαθμό στη Φιορεντίνα, ισοφαρίζοντας σε 3-3 στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σασουόλο.    

Ο προπονητής της Νάπολι Κάρλο Αντσελότι μετά το 4-0 επί της Φροζινόνε στο Σαν Πάολο έχει αρχίσει να σκέφτεται τη Λίβερπουλ: «Το θέμα είναι να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό. Δεν μπορούμε να βάλουμε… πούλμαν στην άμυνά μας σε ένα τέτοιο παιχνίδι» είπε ο Αντσελότι.