Η Λάρισα πραγματοποίησε την καλύτερή της εμφάνιση μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, με τη θεσσαλική ομάδα να πετυχαίνει σπουδαία νίκη με 4-2 επί του Πανιωνίου, έχοντας μάλιστα ευκαιρίες να πετύχει και άλλα τέρματα. Και μία ημέρα μετά το παιχνίδι, ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας του Πανιωνίου με τον τεχνικό Ανιγκό, γιατί προφανώς στη Νέα Σμύρνη δεν άντεξαν τη βαριά ήττα.

Ωστόσο, αυτό που θα πρέπει επίσης να επισημανθεί είναι η κόντρα που υπήρξε για ακόμα μια φορά μεταξύ μερίδας οπαδών της ΑΕΛ και του ισχυρού άνδρα της θεσσαλικής ομάδας, Αλέξη Κούγια. Ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας μάλιστα προέβη σε πολλές γραπτές δηλώσεις κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος του αγώνα, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα για τη μερίδα των οπαδών που τον αποδοκίμασε στο παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό σκέλος, η Λάρισα πραγματοποίησε όπως προαναφέραμε την καλύτερή της εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα και έφτασε δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν τέσσερα γκολ (14′, 64′ Νούνιτς, 53′ Μιλοσάβλιεβιτς, 58′ Μπαργκάν), είχαν δύο δοκάρια, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου, Κότνικ, πραγματοποίησε πολλές αποκρούσεις.

Ο Πανιώνιος κατάφερε να ισοφαρίσει προσωρινά με γκολ του Μασούρα στο 18′, αλλά η αποβολή του Τσιλούλη (για σκληρό μαρκάρισμα) στο 38′ άφησε την ομάδα της Νέας Σμύρνης με δέκα παίκτες και αυτό προκάλεσε πολλά προβλήματα στους Κυανέρυθρους και ειδικά στην αμυντική λειτουργία του Πανιωνίου. Η Λάρισα ήταν καταιγιστική στο δεύτερο μέρος και δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στους φιλοξενουμένους. Οι Κυανέρυθροι πέτυχαν το δεύτερο τέρμα τους στο 92′ με τον Ντουρμισάι, ο οποίος έστειλε με δυνατό σουτ την μπάλα στα δίχτυα της Λάρισας, για να διαμορφωθεί το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ΑΕΛ (Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Χούμπτσεφ, Ζίζιτς, Μπαργκάν (82′ Σαχίτι), Φατιόν (68′ Πίτι), Κόεφ (22′ Ακόστα), Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Γκοΐκοβιτς, Ντέλετιτς.

Πανιώνιος (Ανιγκό): Κότνικ, Κούρντι, Κότσιτς (60′ Παπαγεωργίου), Μπανανά, Ντομίνγκες, Οικονομίδης (68′ Σαραμαντάς), Κεϊτά, Τσιλούλης, Μασούρας, Πίρις, Ντουρμισάι.