Η ανεξάρτητη αριστερή υποψήφια Κάθριν Κόνολι κέρδισε τις προεδρικές εκλογές που διεξήχθησαν χθες, Παρασκευή, στην Ιρλανδία, καθώς η μοναδική αντίπαλός της και μέλος του κεντρώου κόμματος Φίνε Γκάελ αναγνώρισε την ήττα της.
«Η Κάθριν θα είναι μία πρόεδρος για όλους εμάς και θα είναι η πρόεδρός μου», δήλωσε στη δημόσια τηλεόραση RTE η Χέδερ Χάμφρις. Την Κόνολι συνεχάρη επίσης ο Σάιμον Χάρις, ο αντιπρόεδρος της ιρλανδικής κυβέρνησης, επίσης από το Φίνε Γκάελ, πυλώνα του κυβερνώντος συνασπισμού. «Της εύχομαι κάθε επιτυχία», είπε.

- Μουντιάλ 2026: Όσο οι εθνικές παίζουν μπάλα, οι φίλαθλοι… σκοράρουν εκτός γηπέδων
- Συναγερμός για τον Χανταϊό: Βρέθηκε παραλλαγή σε ποντίκια στη Γη του Πυρός – Διαφέρει από αυτή που εντοπίστηκε στο MV Hondius
- Μουντιάλ 2026: Φανατικός φίλος του ποδοσφαίρου έκανε τατουάζ το… τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου (pics)







