Κλιμάκιο από το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Θεσσαλονίκης, μεταβαίνει στα Ιωάννινα, προκειμένου να συνδράμει την έρευνα μετά τον εντοπισμό του πτώματος στο δάσος του Φρόντζου (εικόνα πάνω από epiruspost).

Η σορός του άνδρα εντοπίστηκε το πρωί από ηλικιωμένο περιπατητή, και άμεσα σήμανε συναγερμός, με τα πρώτα στοιχεία να οδηγούν τους αστυνομικούς στη σκέψη πως έχουν να κάνουν με έγκλημα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το κεφάλι του αλλά και τα πόδια του ήταν τυλιγμένα μέσα σε σακούλα απορριμμάτων, ενώ ο κορμός του ήταν εκτεθειμένος. Στο χέρι του κρατούσε ένα πιστόλι, ενώ στο σημείο βρέθηκε και χειροπέδη.

Σε εξέλιξη η έρευνα

Ο χώρος που είναι πολύ κοντά στο δρόμο έχει αποκλειστεί από τις αρχές, σύμφωνα με το epiruspost, που κάνει λόγο για ευρήματα που παραπέμπουν ενδεχομένως και σε μαφιόζικο χτύπημα.

Γίνεται προσπάθεια συλλογής αποτυπωμάτων στην περιοχή, σε μια προσπάθεια να συμπληρωθεί το παζλ της υπόθεσης, που έχει αναστατώσει, την τοπική κοινωνία.

Στο σημείο αναμένεται να φτάσει ιατροδικαστής ενώ παραμένουν αστυνομικοί της Ασφάλειας και πραγματοποιούν έρευνα για να ταυτοποιήσουν τον άγνωστο μέχρι στιγμής άνδρα, αλλά και να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του.

Δείτε εικόνες του epirupost από το σημείο