Toν Λευτέρη Πανταζή και την Ελλη Κοκκίνου υποδέχονται αύριο στο «Σπίτι με το Mega» η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες, με χημεία στη σκηνή, ενώνουν τις φωνές τους και παρουσιάζουν στην πετυχημένη εκπομπή του Mega ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα.

Ο Λευτέρης Πανταζής ανεβάζει το κέφι με διαχρονικά του σουξέ όπως «Το ωραιότερο πλάσμα», «Μαγικά χαλιά», «Στον έβδομο ουρανό», «Βρήκες το ευαίσθητο σημείο μου» και «Σε νοσταλγώ». Η Ελλη Κοκκίνου ξεσηκώνει τους τηλεθεατές με επιτυχίες όπως «Κοσμοθεωρία», «Δεν γίνεται», «Ηταν ψέμα» και «Μάτια κλειστά». Ακόμα, σ’ ένα ντουέτο με τον Γιάννη Γρόση, ερμηνεύουν το τραγούδι της «Θέλω τόσα να σου πω».

Καλεσμένοι στην εκπομπή οι Αφροδίτη Γραμμέλη, Στέφανος Κωνσταντινίδης, Ηλίας Φιλίππου, Νίκος Γκέλια, Ναταλί Κάκκαβα, Νίκος Υποφάντης και Ευαγγελία Τσιορλίδα. Στα highlights της βραδιάς, ο Λευτέρης Πανταζής και η Ελλη Κοκκίνου παρουσιάζουν σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση το νέο τους τραγούδι «Πάθος» σε στίχους και μουσική Στέλιου Χρόνη και Λευτέρη Πανταζή.

Τι έχετε ετοιμάσει για το «Σπίτι με το Mega»;

Λευτέρης Πανταζής: Μια μοναδική εκπομπή που κρατάει τη μουσική ζωντανή στην τηλεόραση με παρουσιαστές με μεγάλη ιστορία. Χαίρομαι πολύ που το Mega παρουσιάζει αυτή τη δουλειά. Από εμάς θα πάρετε μια γεύση από το πόσο όμορφα περνάμε στο Barbarella και θα ακούσετε αποκλειστικά το καινούργιο μας ντουέτο με την Ελλη. Ελπίζω να το απολαύσετε.

Ελλη Κοκκίνου: Στο Σπίτι με το Mega παρουσιάζουμε ένα μικρό δείγμα από όσα συμβαίνουν στο Barbarella Live Athens. Ενα διασκεδαστικό και αγαπησιάρικο πρόγραμμα που αποτελείται από δικά μας τραγούδια και όχι μόνο, με σκοπό να διασκεδάσουμε το τηλεοπτικό κοινό του Mega.

Πώς συνομιλούν στη σκηνή τα δύο διαφορετικά μουσικά ύφη που εκπροσωπείτε;

Λ.Π.: Στο Barbarella φέτος έχουμε δημιουργήσει μια υπέροχη ομάδα σε έναν πανέμορφο χώρο που από την αρχή ο κόσμος έχει δείξει τεράστιο ενδιαφέρον. Η μουσική είναι μία, όλα τα φάσματά της τα αγαπάμε και τα τραγουδάμε με πάθος. Οπου «Πάθος» λέγεται και το καινούργιο μας τραγούδι, το καινούργιο μας ντουέτο.

Ε.Κ.: Πιστεύω ότι, ενώ εκπροσωπούμε κατά ένα μέρος διαφορετικό μουσικό ύφος, υπάρχει μια κοινή γραμμή που μας ενώνει που αυτή είναι η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε και η αγάπη μας στο κοινό που έρχεται και μας τιμά με την παρουσία του. Και οι δυο μας θέλουμε να διασκεδάσουμε τον κόσμο, ο καθένας μας με τον δικό του τρόπο χωρίς να μπαίνει ο ένας στα νερά του αλλού. Αντιθέτως γίνεται με αρμονία. Αλλωστε η μουσική μάς ενώνει.

Αν διασκευάζατε ο ένας ένα τραγούδι του άλλου, με το δικό του ύφος ο καθένας, ποιο θα επιλέγατε και γιατί;

Λ.Π.: Η Ελλη έχει υπέροχα τραγούδια, είναι τρομερή καλλιτέχνις.

Νομίζω θα της «έκλεβα» το «Δεν γίνεται».

Ε.Κ.: Εγώ σίγουρα θα διασκεύαζα το «Είναι αστείο».

Στη δημόσια σφαίρα, συχνά αναπολούμε καλλιτέχνες του παρελθόντος που άφησαν ισχυρό αποτύπωμα στη μουσική μας. Θεωρείτε ότι σήμερα αναδεικνύονται αντίστοιχες μουσικές προσωπικότητες που μπορούν να μείνουν στην ιστορία;

Λ.Π.: Κάθε εποχή έχει και τα πρότυπά της. Το σίγουρο όμως είναι ότι για να μείνεις στην ιστορία και για να βάλεις το λιθαράκι σου στη μουσική πρέπει να έχεις διάρκεια και συνέπεια.

Ε.Κ.: Βεβαίως αναδεικνύονται μουσικές προσωπικότητες που θα μείνουν στον χρόνο. Υπάρχουν και στην εποχή μας δημιουργοί και τραγουδιστές που αφήνουν το δικό τους αποτύπωμα και χρώμα στη μουσική σκηνή. Απλά θα χρειαστούν και αυτοί τον χρόνο τους για να μείνουν στην ιστορία.

Αν είχατε μια μηχανή του χρόνου και γυρίζατε στα πρώτα σας βήματα στο τραγούδι, τι θα συμβουλεύατε τον νεότερό σας εαυτό;

Λ.Π.: Και μηχανή του χρόνου να είχα, δεν θα άλλαζα τίποτα γιατί τα λάθη που έκανα και τα σωστά με οδήγησαν και με έφτασαν εδώ όπου είμαι σήμερα, που συνεχίζω να είμαι στο τραγούδι, που αγαπάω με επιτυχία και υπέροχες στιγμές, σαν αυτές που ζούμε φέτος στο Barbarella. Η αγάπη του κόσμου είναι τόσο μεγάλη όλα αυτά τα χρόνια που δεν μπορώ να σκεφτώ να αλλάξω κάτι από το παρελθόν.

Ε.Κ.: Αν και είμαι υπέρμαχος της ρήσης ότι μαθαίνουμε από τα λάθη μας, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής κάποια λάθη μου θα ήθελα να τα είχα αποφύγει. Βλέπετε είναι κάποια λάθη τα οποία δεν ξεγράφονται. Οι ευκαιρίες δεν έρχονται πάντα πολλές φορές στη ζωή μας, αλλά μόνο μία. Αν χάσεις λοιπόν αυτή την ευκαιρία μπορεί να σου αλλάξει όλη την πορεία και τη ζωή σου. Συνεπώς, έμαθα από το λάθος μου αλλά το πλήρωσα.