Η αγαπημένη ηθοποιός Σάρον Στόουν θυμάται τη φρικτή στιγμή που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από πρώην αφεντικό της Sony. Η 65χρονη σταρ του Χόλιγουντ Σάρον Στόουν μίλησε με ειλικρίνεια για την εμπειρία της σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συνάντησης στις αρχές της καριέρας της.

Η αγαπημένη ηθοποιός περιέγραψε τη σοκαριστική στιγμή, σημειώνοντας πως «έβγαλε το μόριό του και το έφερε στο πρόσωπό μου».

«Όταν πρωτοήρθα στο Λος Άντζελες με κάλεσαν στη Sony. Ήμουν κάποια χρόνια εδώ και φόρεσα τα καλύτερά μου ρούχα. Και ακόμα το θυμάμαι πολύ έντονα γιατί όταν είσαι νέος έχεις μόνο λίγα καλά ρούχα και είναι πραγματικά ξεχωριστά γιατί σου στοίχισαν όσα είχες», θυμάται η αγαπημένη ηθοποιός μιλώντας στο talk show της Kelly Ripa και το podcast «Let’s Talk Off Camera».

«Άρχισα να γελάω και να κλαίω ταυτόχρονα»

«Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη… πήγα στο γραφείο του και ήταν πίσω στη δεκαετία του ’80 και ο καναπές ήταν ουσιαστικά στο πάτωμα. Ήταν εκείνοι οι πολύ χαμηλοί καναπέδες και τα γόνατά μου έφταναν στον λαιμό μου», περιγράφει για εκείνη τη μοιραία συνάντηση.

«Με αποκάλεσε πανέμορφη», σημειώνοντας πως όλοι μιλούσαν για αυτήν εκείνη την εποχή, σύμφωνα με τη Metro.

«Και τότε ήρθε περπατώντας ακριβώς μπροστά μου και μου είπε ‘αλλά πρώτα’ και έβγαλε το μόριό του ακριβώς μπροστά στο πρόσωπό μου.

Φυσικά ήμουν πολύ νέα και αυτό που κάνω όταν είμαι νευρική, γιατί βασικά είμαι ένα πολύ ζωηρό άτομο, άρχισα να γελάω.

Άρχισα να γελάω και να κλαίω ταυτόχρονα και δεν μπορούσα να σταματήσω. Έπαθα υστερία» περιγράφει η θρυλική πρωταγωνίστρια του Βασικού Ενστίκτου.

«Δεν μπορούσα να σταματήσω οπότε δεν ήξερε τι να κάνει. Έτσι, το πήρε από μπροστά μου και πέρασε από την πόρτα πίσω από το γραφείο του. Νόμιζα ότι έφυγε οπότε δεν ήξερα τι να κάνω.

Απλώς καθόμουν εκεί και ήρθε τελικά η γραμματέας του και με οδήγησε στην έξοδο», θυμάται χαρακτηριστικά η Σάρον Στόουν.

Η αγαπημένη ηθοποιός πίστευε ότι δεν ήταν σε θέση να το πει σε κάποιον επικεφαλής του στούντιο, επειδή φοβόταν ότι δεν θα την προσλάβουν ξανά.

«Δεν υπήρχε περίπτωση να πω αυτή την ιστορία πιο νωρίς, δεν θα υπήρχε περίπτωση να με ακούσει κανείς και να προσλάβει ξανά», συνέχισε η Σάρον Στόουν.

Η ανησυχία όλων μετά το βιβλίο της ήταν άλλωστε αν αναφέρει ονόματα, με την αγαπημένη ηθοποιό να σημειώνει πως «ξέρουν ποιοι είναι αλλά επίσης ξέρουν τόσο καλά ποιοι είναι αυτοί με τους οποίους δεν έχω δουλέψει τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Στο βιβλίο με τα απομνημονεύματά της «The Beauty of Living Twice», που εκδόθηκε το 2021, η Σάρον Στόουν είχε προχωρήσει σε μια σειρά από εκρηκτικές αποκαλύψεις για τη ζωή της.