Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» με τη Ράνια Τζίμα παρουσιάζει μεγάλη δημοσκόπηση της Metron Analysis μετά την ανάδειξη του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, απόψε στις 19:45.

• Πώς διαμορφώνεται η πρόθεση ψήφου πριν και μετά την αλλαγή στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ;

• Πόσο αλλάζει τις ισορροπίες στο πολιτικό σκηνικό της χώρας η επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη;

• Πώς υποδέχονται οι πολίτες τον νέο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης;

• Ποια τα ποσοστά δημοφιλίας του και πώς καταγράφεται η δυναμική του στο σύνολο των ψηφοφόρων;

Στο στούντιο, ο βασικός σχολιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ», Γιάννης Πρετεντέρης, και για την ανάλυση των στοιχείων της δημοσκόπησης ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Metron Analysis, Στράτος Φαναράς.

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» ΣΤΙΣ 19:45

#MegaGegonota

Από τις ΗΠΑ στην ΑΘήνα

Υπενθυμίζεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης διέμενε για 11 χρόνια στο εξωτερικό και λόγω της εκλογής του στην ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πρέπει να «εγκαταλείψει» τις ΗΠΑ.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της «μονιμοποίησής» του στη χώρα μας, πρόκειται να προχωρήσει και σε αλλαγές που αφορούν στον ιδιωτικό βίο του. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στο MEGA, ο Στέφανος Κασσελάκης σκοπεύει να μείνει στο κέντρο της Αθήνας με τον σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ και την σκυλίτσα τους, Φάρλι, και ψάχνει σπίτι κοντά στην Ακρόπολη.