Άγνωστα πρόσωπα που τα ενώνει η μοίρα. Επιβάτες ενός πλοίου που οι ζωές τους δένονται χωρίς να το αντιληφθούν. Μία ναυτική τραγωδία στα παγωμένα νερά του Αιγαίου θα τους αφήσει ανεξίτηλα σημάδια. Συγκλονιστικές ιστορίες στο «Ναυάγιο» του MEGA.

Ένα διαφορετικό ζευγάρι

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου υποδύεται τον Απόστολο Κασιμάτη, ο οποίος πήγε στα Κύθηρα για δουλειά κι εκεί γνώρισε την Ειρήνη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε και στη συνέχεια άνοιξε ένα κατάστημα αρωματοποιίας.

Την Ειρήνη ερμηνεύει η Αναστασία Παντούση, η οποία μεγάλωσε και ζει στα Κύθηρα μαζί με τον σύζυγό της. Όνειρό τους είναι να δημιουργήσουν ένα άρωμα που θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.

Πρεμιέρα την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 21.00

Μια αόρατη κλωστή θα δέσει για πάντα τους ανθρώπους που σχετίζονται με το τραγικό γεγονός. Καλά κρυμμένα μυστικά έρχονται στην επιφάνεια, αμαρτίες του παρελθόντος ξεβράζονται στην ακτή με αφορμή το ναυτικό δυστύχημα που γίνεται τομή στις ζωές όλων.

Σχέσεις που δοκιμάζονται, έρωτες που ανθίζουν μέσα από τις στάχτες του «Φοίνικα» και οικογένειες που στροβιλίζονται στη δίνη των απανωτών χτυπημάτων της μοίρας.

Η νέα δραματική σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο», με φόντο ένα τραγικό ιστορικό γεγονός που σημάδεψε την πρόσφατη ιστορία της Ελλάδας, έρχεται στη μικρή οθόνη. Μια συγκλονιστική ιστορία επιβίωσης βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, με κινηματογράφηση υψηλών αξιώσεων από τον σκηνοθέτη Γιάννη Χαριτίδη και το καθηλωτικό σενάριο του Γιώργου Κόκουβα.