Εκείνος δηλώνει πως δεν του αρέσουν κι εμείς λέμε πως σίγουρα δεν τις έχει ανάγκη προκειμένου να πουλήσει.

Ο ένας και μοναδικός Κουέντιν Ταραντίνο αποκαλύπτει γιατί δεν του αρέσει να βάζει σκηνές σεξ στις ταινίες του και ο λόγος είναι πολύ πιο ξεκάθαρος απ’ όσο θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς.

«Είναι πόνος…»

«Το σεξ δεν είναι μέρος του οράματός μου για τον κινηματογράφο» δήλωσε ο 60χρονος σκηνοθέτης, σε μια συνέντευξη στην καθημερινή ισπανική εφημερίδα Diari ARA αυτή την εβδομάδα.

Και συνέχισε: «Η αλήθεια είναι ότι, στην πραγματική ζωή, είναι πόνος να γυρίζεις σκηνές σεξ, όλοι είναι πολύ τεταμένοι. Και αν ήταν ήδη λίγο προβληματικό να το κάνω πριν, τώρα είναι ακόμα περισσότερο».

Σημείωσε δε, πως εάν ποτέ έκρινε πως υπάρχει κάποια ερωτική σκηνή που θα μπορούσε να θεωρηθεί ουσιώδης για την πλοκή της εκάστοτε ταινίας, θα την γύριζε, αλλά έως τώρα δεν έχει υπάρξει απαραίτητο.

Η ταινία του 1997, «Jackie Brown», είναι η μόνη που περιλαμβάνει μια τολμηρή σκηνή μεταξύ της Bridget Fonda και του Robert De Niro. Η ιστορία αφορά μία αεροσυνοδό, την οποία υποδύθηκε η Παμ Γκρίερ,και δείχνει το ταξίδι της καθώς οδηγείται στη σύλληψη για λαθρεμπόριο χρημάτων.

Μερικές από τις άλλες επιτυχίες του Ταραντίνο περιλαμβάνουν τα «Kill Bill: Volume 1» και «Kill Bill: Volume 2», καθώς και το κλασικό «Pulp Fiction» του 1994 και το πιο πρόσφατο blockbuster του 2019, «Once Upon a Time… in… Χόλιγουντ».

Οι κριτικοί

Μιλώντας στον Chris Wallace στο κανάλι HBO Max πέρυσι, ο Ταραντίνο αποκάλυψε ότι δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία στους κριτικούς.

Στην ερώτηση για το τι απαντά σε όσους λένε πως έχει πολλή βία μέσα στις ταινίες του, είπε: «Θα πρέπει να δείτε κάτι άλλο, τότε δείτε κάτι άλλο».

«Αν έχετε πρόβλημα με τις ταινίες μου, τότε δεν είναι οι ταινίες που πρέπει να δείτε. Προφανώς, δεν τις φτιάχνω για εσάς» συμπλήρωσε.

Η τελευταία ταινία

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο Ταραντίνο εργάζεται για τη δέκατη και τελευταία ταινία του, με τίτλο «The Movie Critic». Αν και δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για το επερχόμενο έργο του, ο ίδιος αποκάλυψε στην ισπανική εφημερίδα πως η κριτικός  πάνω στην οποία θα επικεντρωθεί η ταινία θα είναι γυναίκα.

Είπε ότι δεν πρόκειται για την Pauline Kael, μια διάσημη κριτικό κινηματογράφου του The New Yorker που πέθανε το 2001.

Ο Ταραντίνο την τελευταία περίοδο περνά πολύ από τον χρόνο του στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, αλλά εξακολουθεί να έχει ακίνητα στο Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη.

Είναι παντρεμένος με την Ισραηλινή τραγουδίστρια Daniella Pick. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2018 και απέκτησαν δύο παιδιά: έναν γιο 2 ετών, τον Leo, και ένα κοριτσάκι που υποδέχτηκαν τον περασμένο Ιούλιο.