Νεκρός βρέθηκε άνδρας που τον πυροβόλησαν θανάσιμα στο κεφάλι μέσα σε καπνοπωλείο στην Νέα Υόρκη.  Το 36χρονο θύμα βρέθηκε αιμόφυρτο από τα τραύματα της σφαίρας μέσα στο καπνοπωλείο στη Λεωφόρο Λένοξ 304 γύρω στις 8 το βράδυ, σύμφωνα με την αστυνομία.

Σύμφωνα με τη New York Post, ο πυροβολισμός είναι το τελευταίο κρούσμα βίας που συνδέεται με την εκκολαπτόμενη βιομηχανία στο Μεγάλο Μήλο. Το ανώνυμο θύμα υπέστη τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι και στην πλάτη, σύμφωνα με πηγές των αστυνομικών αρχών. Μεταφέρθηκε στο NYC Health and Hospitals/Harlem όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, σύμφωνα με τις αρχές.

Source: New York Post

Διαμάχη πριν από τους πυροβολισμούς

Ο ύποπτος και ο 36χρονος ενεπλάκησαν σε διαμάχη λίγα λεπτά πριν από τους πυροβολισμούς, σύμφωνα με τις αρχές. Το βίντεο της συνάντησης, που περιήλθε στην κατοχή της The Post, δείχνει τον δράστη και το θύμα να συνομιλούν για αρκετά δευτερόλεπτα, ενώ αρκετοί άλλοι άνδρες στέκονται γύρω τους.

Το θύμα φαίνεται να αρχίζει να φεύγει, αλλά καθώς βγαίνει έξω, ο ύποπτος έβγαλε ένα όπλο από την τσέπη του και πυροβόλησε – χτυπώντας το θύμα στο κεφάλι, σύμφωνα με το υλικό. Στην συνέχεια, το θύμα έπεσε στο έδαφος, αλλά εξακολουθούσε να κινείται και φαίνεται να προσπαθεί να σηκωθεί πριν ο δράστης πυροβολήσει ανάλγητα άλλη μια σφαίρα στην πλάτη του άνδρα, όπως δείχνει το βίντεο.

Ο ύποπτος φαίνεται να φεύγει άνετα από το κατάστημα μετά τη βίαιη επίθεση. Οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι διέφυγε πεζός φορώντας σκουρόχρωμα ρούχα. Το κατάστημα στο Χάρλεμ δεν ήταν το μοναδικό καπνοπωλείο όπου οι υπάλληλοι χρειάστηκε να καλέσουν την αστυνομία την Κυριακή.

Source: New York Post

Ληστεία σε καπνοπωλείο στο Μπρούκλιν

Ένα καπνοπωλείο στο Μπρούκλιν έπεσε θύμα ληστείας από έναν μασκοφόρο ύποπτο που έδειξε ένα άγνωστο αντικείμενο και άρπαξε μετρητά, σύμφωνα με τις αρχές. Ο ληστής φορούσε όλα τα μαύρα, συμπεριλαμβανομένης μιας μάσκας, δήλωσε η αστυνομία της Νέας Υόρκης. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Οι ληστείες στα φιλικά προς τους μαστούρηδες καταστήματα της Νέας Υόρκης συνεχίζουν να αυξάνονται, δήλωσε κορυφαίος αστυνομικός σε ακρόαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη δημόσια ασφάλεια στις 20 Μαρτίου.

Δείτε το βίντεο