Μετά την διακοπή της δίκης της Πισπιρίγκου για τις 11 Ιανουαρίου, υπήρξε ένταση μεταξύ του Αλέξη Κούγια και δημοσιογράφου της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ο  γνωστός ποινικολόγος έριξε τα «βέλη» του προς τη δημοσιογράφο Κατερίνα Σουλιώτη, αλλά και τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Διαβάστε επίσης: Ρούλα Πισπιρίγκου: Καμία δήλωση από την μητέρα, την αδερφή και τον εν διαστάσει σύζυγό της (εικόνες)

Αφορμή στάθηκε η αναφορά του γνωστού ποινικολόγου στο γεγονός ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου πιέστηκε από τον σύζυγό της και τον τότε δικηγόρο της να δώσει συνέντευξη στον Γιώργο Σόμπολο. «Μην ξαναδιακόψεις ποτέ. Εσύ ειδικά από την εκπομπή που προέρχεσαι». Η δημοσιογράφος αντέδρασε στο σχόλιο του Αλέξη Κούγια κι εκείνος της απάντησε: «Μην διακόπτετε! Μην ξαναδιακόψεις ποτέ! Εσύ ειδικά από την εκπομπή την οποία προέρχεσαι. Τελευταία φορά! Στα παλιά μου τα παπούτσια ο συνάδελφός σας!»

«Κι εσύ κι αυτή θα λογοδοτήσετε στη δικαιοσύνη»

«Πες στην κυρία που σου δίνει ψωμί και τρως εκεί και καταστρέφει ανθρώπους… Κι εσύ κι αυτή θα λογοδοτήσετε στη δικαιοσύνη. Θα βρείτε τον μπελά σας πολύ άσχημα, κοιτάξτε να σώσετε τα σπίτια σας. Τα σπίτια σας να σώσετε από τις αγωγές και τις μηνύσεις. Τελειωμένα πράγματα.

Δεν έχω με σένα πρόβλημα. Άφησε με να τελειώσω, δεν είσαι μόνη σου εδώ. Μπορείτε να πείτε στην κυρία να κόψει και να σεβαστεί; Δεν είναι μόνο η δική σας εκπομπή εδώ», πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας.

«Δεν είστε εκπομπή εσείς, είστε γραφείο ευρέσεως δικηγόρων»

«Παραπλάνησαν τη γυναίκα και της έβαζαν δικηγόρους. Την πιέσατε εσείς να δώσει συνέντευξη γιατί της είπατε ότι θα την προστατέψετε. Και της δίνατε και δικηγόρους.

Δεν είστε εκπομπή εσείς, είστε γραφείο ευρέσεως δικηγόρων, εσείς και η εκπομπή της κ. Στεφανίδου. Με τον Κούγια δεν περνάνε αυτά», κατέληξε.

Δείτε το περιστατικό (στο 5.14)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από