Η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας, διεκόπη για την Τετάρτη (11.1.2023).

Το πρωί της ίδιας μέρας η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει κληθεί στην ανακρίτρια για το θάνατο και των δύο μικρότερων παιδιών της.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, πατέρας των τριών παιδιών και εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, παρουσιάστηκε σήμερα στο δικαστήριο.  Αποχώρησε χωρίς δηλώσεις παρά τις συνεχείς ερωτήσεις που δέχτηκε.

Αίτηση διαζυγίου υπέβαλε και επίσημα ο Μάνος Δασκαλάκης

«Ως βιολογικός πατέρας» και μόνο ο Μάνος Δασκαλάκης

Πρώτος μάρτυρας θα είναι ο εν διαστάσει σύζυγος της 34χρονης Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος βρίσκεται απέναντί της στα έδρανα της υποστήριξης της κατηγορίας ως βιολογικός πατέρας, όπως χαρακτηριστικά είπαν οι δικηγόροι του.

Για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας, αναφέροντας για τον Μάνο Δασκαλάκη πριν μερικές ημέρες ότι «θα φάει το κεφάλι του» σε περίπτωση δήλωσης παράστασης κατηγορίας εναντίον της.

«Ο κ. Δασκαλάκης δεν είναι μάρτυρας κατηγορίας πουθενά, δεν έχει εξεταστεί ποτέ και δεν έχει δώσει καμία κατάθεση και δηλώνει ότι θα βρεθεί προς την υποστήριξη της κατηγορίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μάρτυρας» ξεκαθάρισε ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με τον Μάνο Δασκαλάκη, μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «Live News».

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου τόνισε για τον κ. Δασκαλάκη: «Θα πάει να »φάει το κεφάλι του»», γιατί ο οποιοσδήποτε στραφεί -μετά τις τελευταίες εξελίξεις- εναντίον της κατηγορουμένης και υποστηρίξει ότι η κατηγορουμένη έχει αφαιρέσει τη ζωή των παιδιών της θα δεχθεί μήνυση και αγωγή».

Καμία δήλωση ούτε από την μητέρα και την αδερφή της

Ντυμένες επίσης στα μαύρα, η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, έφτασαν στο δικαστήριο μαζί με τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια.

Και οι δύο γυναίκες δεν μίλησαν επίσης σε κανέναν, τόσο κατά την είσοδο τους στη δικαστική αίθουσα, όσο και στην αποχώρησή τους.