Σε τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκη τα ξημερώματα της Τετάρτης (12/10) στο κέντρο της Αθήνας η Κυβέλη Χατζηευστρατίου.

Διαβάστε επίσης: Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Πατέρας τριών παιδιών ο μοτοσικλετιστής που παρέσυρε και σκότωσε

Η νικήτρια του GNTM 4 παρέσυρε με το αυτοκίνητό της ένα μηχανάκι και σκότωσε τον 60χρονο οδηγό, πατέρα τριών παιδιών.

Το νεαρό μοντέλο αφέθηκε ελεύθερο ενώ διατάχθηκε έρευνα για το δυστύχημα που σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου και το οποίο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε βίντεο-ντοκουμέντο.

Σε άσχημη κατάσταση – Δέχεται απειλές

Η 20χρονη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αρνείται να μιλήσει τόσο στα Μέσα όσο και σε ανθρώπους του στενού περιβάλλοντός της, ενώ πολλές είναι οι προσπάθειες δημοσιογράφων να την προσεγγίσουν για να δώσει τη δική της εκδοχή όσων συνέβησαν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν θέλει να μιλήσει σε κανέναν, καθώς αδυνατεί να διαχειριστεί τις επιθέσεις που δέχεται στα social media, καθώς δέχεται επιθετικά σχόλια στις φωτογραφίες της.

Κάποιοι της ρίχνουν κατάρες ενώ άλλοι την χαρακτηρίζουν «φόνισσα» και «ψυχικά ασταθή».

Η ίδια για τους παραπάνω λόγους προχώρησε στην απενεργοποίηση του λογαριασμού της στο Instagram.

Πώς συνέβη το τροχαίο

Όλα έγιναν, λίγο μετά τις 2 τη νύχτα, στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος, 20χρονη, κινούμενη με το ασημί αυτοκίνητό της επί της οδού Πιπίνου με κατεύθυνση προς Αχαρνών, πέρασε το παλλόμενο φανάρι και παρέσυρε ένα μηχανάκι το οποίο κινούταν επί της οδού Αριστοτέλους.

Ο 60χρονος οδηγός της μηχανής έπεσε στο κράσπεδο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το μοντέλο, στην προσπάθειά του να τον αποφύγει έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στα σταθμευμένα αυτοκίνητα προκαλώντας μεγάλες ζημίες σε τέσσερα από αυτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε το μοντέλο αναποδογύρισε στο οδόστρωμα ενώ ένα ακόμη ΙΧ καρφώθηκε σε ένα δέντρο μετά την καραμπόλα.