Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στο Λος Άντζελες, όταν η 53χρονη ηθοποιός έπεσε με το όχημά της πάνω σε ένα γκαράζ, αναπτύσσοντας στη συνέχεια ξανά ταχύτητα πέφτοντας σε μια πολυκατοικία όπου και εξερράγη με την ίδια μέσα.

Διαβάστε επίσης: Μαχαίρωσαν τον συγγραφέα Σαλμάν Ρουσντί στη Νέα Υόρκη

Η Αν Χεκ υπέστη, σύμφωνα με την Daily Mail υπέστη πολύ σοβαρά εγκαύματα κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης, ενώ οι πυροσβέστες κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να την ανασύρουν από την άμορφη μάζα του αυτοκινήτου.

Διαβάστε επίσης: Αν Χεκ: Εγκεφαλικά νεκρή η ηθοποιός – Οι γιατροί θα την αποσυνδέσουν από τη μηχανική υποστήριξη

Το τραγικό τροχαίο

Οι πρώτες εικόνες που μετέδωσαν τα διεθνή μέσα από τον τόπο που σημειώθηκε το τροχαίο, επιβεβαίωναν την κρισιμότητα της κατάστασης της. Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ακόμη, φωτογραφία της Χεκ λίγο πριν το ατύχημα με ένα μπουκάλι βότκα να είναι τοποθετημένο σε θήκη του αυτοκινήτου. Αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα, η Χεκ διασωληνώθηκε. Λίγες ώρες αργότερα έγινε γνωστό ότι η Χεκ είχε κάνει χρήση κοκαΐνης.

Οι γιατροί έκαναν προσπάθειες να την σώσουν αλλά δυστυχώς ήταν αδύνατον.

Υπενθυμίζεται, ότι οι γιατροί της ηθοποιού είχαν ενημερώσει την οικογένειά της, ότι δεν θα επιβίωνε.

Οι τελευταίες δύσκολες στιγμές

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, η Χεκ παρέμεινε συνδεδεμένη σε αναπνευστήρα μέχρι να καθοριστεί εάν υπάρχουν στο σώμα της όργανα κατάλληλα για δωρεά (καθώς η ίδια είχε εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία της να γίνει δωρήτρια οργάνων).

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο για τις ευχές τους και τις προσευχές τους για την ανάρρωση της Αν, αλλά και το αφοσιωμένο προσωπικό και τις υπέροχες νοσηλεύτριες που φρόντισαν την Αν στο Κέντρο Εγκαυμάτων Γκρόσμαν στο Νοσοκομείο Γουέστ Χιλ. Δυστυχώς, λόγω του ατυχήματός της, η Αν Χεκ υπέστη ανοξικό εγκεφαλικό τραύμα και παραμένει σε κώμα. Δεν αναμένεται να επιβιώσει» είχε δηλώσει ο εκπρόσωπος των οικείων της.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ήταν εδώ και καιρό επιθυμία της» να γίνει δωρήτρια οργάνων, έτσι θα παραμείνει συνδεδεμένη με την μηχανική υποστήριξη μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των οργάνων της και να αξιολογηθεί η καταλληλότητά τους για μεταμόσχευση.

Η ναρκωτική ουσία βρέθηκε στο αίμα της Χεκ μετά το φρικτό ατύχημα, όμως οι Αρχές επισήμαναν ότι η πρώην της Έλεν ντε Τζενέρις δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ, παρά το γεγονός ότι υπήρχε φωτογραφία που την έδειχνε με ένα μπουκάλι βότκα στο αμάξι.