Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Μπερνάρντο Σίλβα τον οποίο σκοπεύει να κάνει κάτοικο Βαρκελώνης δίνοντας στη Μάντσεστερ Σίτι ένα ποσό της τάξεως των 50-55 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι «μπλαουγκράνα» διανύουν ένα καυτό αλλά και πολύ ζόρικο ταυτόχρονα καλοκαίρι, καθώς πέρα από το γεγονός ότι έχουν πραγματοποιήσει σπουδαίες μεταγραφές όπως οι Λεβαντόφσκι και Κουντέ, απασχολούνται από τα γνωστά οικονομικά ζητήματα αλλά και από… σκάνδαλα.

Ζορίζεται οικονομικά

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Τσάβι παρά τις μεγάλες προσπάθειες που κάνει για να τονώσει τα ταμεία της, όπως η πώληση μέρους των Barcelona studios, ή η συμφωνία με το Spotify για τη νέα ονομασία του γηπέδου, εξακολουθεί να ζορίζεται με τις εκκρεμότητες οικονομικής φύσεως.

Μάλιστα η αδυναμία της να καταθέσει όλα όσα χρειάζονται για τις νέες μεταγραφές φέρνει σε αμφιβολία τη συμμετοχή των νέων αποκτημάτων την πρώτη τουλάχιστον αγωνιστική της La Liga.

Παρ όλα αυτά ο Λαπόρτα και οι συνεργάτες του δεν πτοούνται, και συνεχίζουν τις κινήσεις ενίσχυσης προσφέροντας στον Τσάβι πολύτιμα «όπλα» για τη νέα σεζόν, με τελευταίο να είναι ο Μπερνάρντο Σίλβα του οποίου το όνομα ακούγεται καιρό για τη Μπαρτσελόνα.