Την ώρα που η έρευνα για τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, είναι σε πλήρη εξέλιξη, ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, προσκόμισε νέα στοιχεία στην ανακρίτρια.

Αναλυτικότερα, όπως είπε ο ίδιος από την Ευελπίδων τα στοιχεία, «αφορούν στην υπόθεση της σπιτονοικοκυράς, τα οποία πρέπει να γίνουν γνωστά στις αρχές», είπε χαρακτηριστικά στην Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha και συνέχισε: «Κάποια στοιχεία αποκαλυπτικά, τα οποία έχουν έρθει στην κατοχή μας και θα λάβετε γνώση κι εσείς τις ερχόμενες ώρες, δείχνουν ότι ίσως το ζευγάρι γνώριζε για κάποια πράγματα που συνέβαιναν στο σπίτι και η σπιτονοικοκυρά είχε γνώση. Προσωπική φίλη της αείμνηστης Ευγενίας αποκαλύπτει ότι η σπιτονοικοκυρά γνώριζε πράγματα για την Τζωρτζίνα».

H φίλη της σπιτονοικοκυράς

«Πρέπει να κληθεί η συγκεκριμένα κυρία, η οποία ήταν επιστήθια φίλη της σπιτονοικοκυράς και είχαν επαφές μέχρι την ημέρα που πήγε στο νοσοκομείο. Μάλιστα έχω και πληροφορίες ότι είχε στείλει χρήματα για αποκλειστική γυναίκα η οποία θα ήταν στο πλευρό της αείμνηστης, όμως αυτή η γυναίκα δεν πήγε ποτέ γιατί δεν εισέπραξε τα χρήματα», πρόσθεσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: