Η επιχείρηση «άφιξης και αναχώρησης» του Πέτρου Φιλιππίδη στο δικαστήριο όπου κατηγορείται για έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση το 2008 και δυο απόπειρες βιασμού το 2010 και 2014, στέφθηκε με επιτυχία.

Ο γνωστός ηθοποιός «μπήκε» με τη βοήθεια της αστυνομίας, χωρίς να γίνει αντιληπτός από τις κάμερες και στη συνέχεια «βγήκε» με γοργό βήμα, σχεδόν τρέχοντας, πάλι για να μην τον προλάβει κανείς.

Και εάν μέχρι πριν λίγες ημέρες η εικόνα που είχε φροντίσει η υπεράσπιση του να βγει προς τα έξω, ήταν ενός ανθρώπου με επιδεινωμένη υγεία, που έχει χάσει 25 κιλά (έτσι έλεγε η υπεράσπιση την πρώτη μέρα της δίκης όταν δεν εμφανίστηκε στα δικαστήρια), αυτό που είδαν όλοι σήμερα δεν είχε καμία σχέση με εκείνο που είχαν αφήσει να εννοηθεί.

Μπορεί ο Πέτρος Φιλιππίδης να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχε χάσει 25 κιλά και δεν ήταν ένας άνθρωπος που θα πήγαινε ακόμη και με καροτσάκι στα δικαστήρια.

στο…»τρέξιμο»

Σήμερα η φρούρηση που είχε ο γνωστός ηθοποιός ήταν μεγάλη και η άφιξη και αναχώρηση του έγινε με κινηματογραφική ταχύτητα από τους αστυνομικούς. Μάλιστα όπς φαίνεται και στο βίντεο του in.gr, για να μην τον προλάβουν οι δημοσιογράφοι στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι κανένα κανάλι δεν τον έχει πλάνο να μπαίνει, ενώ όλες οι φωτογραφίες από τους επαγγελματίες φωτορεπόρτερ που έχουν φάει με το κουτάλι παρόμοιες περιπτώσεις, το μόνο που κατάφεραν είναι να τον έχουν «πλάτη» στην καλύτερη περίπτωση.